Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz pusszycat #62 üzenetére
Én örülnék, ha végre leszoknának a vékonyításokról, mert igazából előnnyel nem jár. Már lassan 3 hete használok Mi 9T-t tokkal együtt és bár eleinte furán vastag volt, ma már el sem tudnék képzelni kényelmesebbet, sőt, mikor haverom P30-át megfogom, rendesen félek tőle, nehogy összetörjem. Ha végre lennének vastagabb telefonok, akkor a kamerákat sem kéne kiemelni, jobb akku idő is nyerhető lenne(ettől függetlenül még lehet próbálkozni a grafénnel(sőt), meg hasonló újításokkal, mert kell). Ráadásul akkor több telefon engedhetné el az idióta noccsot is, mert lenne több hely a pop-up kamerának. Nem beszélve arról, hogy esetleg valami hűtésben is lehetne gondolkodni egy két melegedősebb darabnál, illetve komolyabb keret is elférne benne, meg egyéb olyan megoldás, ami a strapabíróságát tudja növelni egy telefonnak(nem egy telefont láttam meghajlítva). Nyilván a ló túloldalára sem kell átesni, hogy ne férjen el a zsebben(de ilyen szemszögből inkább a folyamatos képernyő növekedés ami itt probléma lesz és nem a vastagság).
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
-
kekedi
senior tag
válasz pusszycat #28 üzenetére
"Csak ne menjen a súly és vastagság rovására ha kérhetem."
Bár menne. Komolyan mondom.
Ott van egy Samsung S6-om. Simán elviselnék plusz pár mm-ert csak hogy ne kelljen naponta kétszer töltenem.
De nem. inkább olyan telefonokat gyártanak amit ketté lehet törni két újjal (pl. alma).
Vagy fél téglát (energizer).
És biztos nem csak én lennék vevő egy picit vastagabb telóra (nyílván nem hagynám el a vékony fajta telefonok lehetőségét, mert azt is megértem) -
bandigyerek
senior tag
válasz pusszycat #47 üzenetére
Ez pont arra lesz jó, hogy annyit bírjon, mint az előző. Samu elengedhetetlen szolgáltatások a memóriában, 120Hz kijelző, 5G antennaerdő.
(viszont ezek a nyálgépes "kolosszális, villantott..." dolgok nagyon nem állnak jól a Ph! család cikkeinek. Túl sok Blikket olvastok fiúk-lányok) -
Schuler888
senior tag
-
doooo
veterán
válasz pusszycat #28 üzenetére
El sem tudom képzelni mi másnak a rovására mehetne... ezért tartunk itt, ahol, mert a súly és a vastagság a lényeg nagyon régóta. Ha abszurd kis helyre akarsz nagyobb aksit beszúrni, akkor jön a Note7. Nem mintha az idei csúcs Samsungok (vagy épp az A70) olyan vastagok és nehezek lennének, megfelelő méretű akku mellett is...