- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
klopisemis #32 üzenetére
Én alapvetően a szerkesztőket védem, mert nem tudom hogy mi történt. Abban igazad van hogy esetleg lehetett volna jelezni a problémát és cserét kérni. Erről nem tudok véleményt alkotni, mert nem tudom mi és hogy történt. A végeredmény vicces lett az tuti
Attól nem félek hogy a cikk miatt a borzasztó tömeg aki kolink fan, most hirtelen kiszeret a márkából
-
nexplo
őstag
Ilyen állapotban szégyen, hogy a forgalmazó átadta nektek a házat. Ez sérült ház, amit meg kellene semmisíteni, nem pedig mutogatni. Az pedig, hogy a cikk így készült és a fényképek is árulkodnak az állapotról, az a gyártóra-forgalmazóra szégyen, nem pedig rátok. Ti tisztességgel bemutattátok (nem ócsárolva hanem objektíven), de akkor is vér ciki a dolog. Persze hogy "ércelődik" rajta az ember, mert így ezt nem szabadna. Nem ti hibáztatok, ezt még egyszer kiemelném, de gondolom a fentebb írtakban egyet értünk.
-
nexplo
őstag
válasz
E.Kaufmann #26 üzenetére
Igen én is gondoltam erre hogy origami szerűen lehet tuningolni a házikót. Ilyen opciót eddig senki sem használt még. A Kolink nagy újító
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest