- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
#95462144 #18 üzenetére
Na nekem pont ugyan ez a bajom az autokkal is. Egyiken sincs ejtoernyo, pedig milyen jol jonne szakadekba zuhanasnal. Miert sporoljak le azt a par ezrest?
Viccet felreteve: Nekem jopar FSP Raider tapom purcant meg, de sosem vitte el mogotte az eszkozoket. Mas is gyarthat hasonloan biztonsagosan szar tapot, mikozben par ezrest sporol a kondikon is. Attol meg, hogy tonkremegy ugyanugy megvedheti a rakotott dolgokat, csak a vedelmen nem szabad sporolni. A megbizhatatlansag vagy rovid elettartam nem egyenlo a veszelyesseggel.
-
Noukoum
veterán
válasz
#95462144 #18 üzenetére
Az a baj hogy attól még hogy 4ezer forinttal olcsóbb tápot veszel még nem biztos hogy az hulladék minőségű
Lehet venni “jó” tápot 15ezer forintért is, ez egyáltalán nem orosz rulett. Persze tudom tápon nem szabad spórolni mondás a divat, aztán 25-40ezres tápokat vesznek teljesen átlagos usererek emiatt mert a neten ezt hallották.. Nyilván jobb mintha 5ezerest vennének, de a másik véglet sem jó. Olyan tápot kell venni ami az adott felhasználónak az adott szituációban megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- FSP HYDRO M PRO 800W
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest