Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC-rev-RM
tag
Egyetértek, 2002-ben lettem érett egy gimiben, de 0 tudásom volt a számítástechnikáról, comenius logo (teknőssel kellett rajzolni, ezt ismeri valaki?), meg dos-os alapműveletek volt a 4 év munkája, meg netezhettünk, 'oszt annyi. (Csodálkoztam is, amikor 2000 tájékán bejelentették, hogy az iskola weblapja országos 1. helyezett lett. Na aki azt csinálta, tuti nem nálunk tanulta, pedig az egyik diák műve volt.)
Akik szakközépbe jártak az én időmben, office-ból perfektek voltak, gépelni is megtanultak.Az oktatás színvonalának csökkentése nem csak az infóra terjed ki, nyelvoktatásban is lefelé csúszunk, pedig így is silány a helyzet az eu tagállamokhoz képest. Ugyanott, ahol 10 éve 2 idegennyelv volt kötelező, ma már csak 1 az. Szándékosan nem okosítják a jelen generációt, van is rá ötletem, hogy miért.
Szerk: na itt minden véleménnyel egyetértek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- TCL LCD és LED TV-k
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Micro Four Thirds
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest