Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Kisarkított példa volt, de akkor lefordítom: Ha nem tudod mi az nem feltétlen kell ráklikkelni. Nem neked szól. Erre céloztam.
Példa:
Én tudtam mi az, érdekelt, ráklikkeltem és elolvastam.
Ellenben a "Fujitsu Forum: új szerverek a porondon"-t vagy a "A Microsoft felszállt az OpenXR vonatára" nem, mert nem értek hozzá/nem érint/assetudommiaz és annyi.szerk: Egyébként ha általánosságban nézzük akkor Abu-nál tényleg előfordul, hogy valami tök alap dolog nincs kifejtve a cikkben ami amúgy direkt arról szól, hogy megmagyarázza, részletesen kifejtse azt a valamit. De itt most nem éreztem hiányosságot, ez csak egy hír volt, hogy X-el Y történt. Ha X-et nem ismerem akkor nem érdekes.
@SunMount3r
A Link nekem sem volt amúgy tiszta, hogy más mint a Hub. Ez pl. kiderült simán a cikkből. -
sb
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Én épp most gondolkodtam HUB vételen de így erősen meggondolandó. Bár ilyen alapon bármitől elvehetik a támogatást, ma már egy rakás dolog van ami cloud, szerver nélkül nem megy.
Milyen egyéb eszközökre gondolsz amúgy? Nézegettem, de nagyon szofisztikált, mondjuk a Harmony Activity-jéhez hasonló megoldásokat nem nagyon találtam. Főleg nem olyat ami esetleg még univerzális is lenne olyan téren, hogy mondjuk távról és app-ból is ugyanúgy vezérelhető, esetleg szabadon lehet hozzá IR/egyéb adókat pakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest