- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
orion1025 #47 üzenetére
Ettől én is tartottam, aztán a Lumiámnál tudtam elégszer gyakorolni, hogy hogyan működik ez. Annál annyit kellett csinálni, ha teljesen meghalt, hogy 20mp-ig kellett egyszerre lenyomva tartani a hangerő le és a bekapcsoló gombot. A mostani telefonom szintén fix akksis, de lényegében 2015-ben elég nehéz már olyan készüléket venni, ami ne fix akksis lenne, talán az LG-k.
Egyébként én meg ettől annyira nem tartok, ha lehet külön szerezni akkumulátort, akkor beszerelem az újat magam is.
-
whYz
őstag
válasz
orion1025 #47 üzenetére
Gyakorlatban mukodik az esetek 100%-aban. Nekem ezerszer fagyott mar le telom, osszevissza ganyoltam, brickeltem, soft brickeltem es minden esetben ujra tudtam inditani, bejuttatni recoverybe, vagy fastbootba. Ha nem erted hogyan mukodik akkor inkabb nezz utana, ne itt haborogj.
-
orion1025
őstag
Ez még mindig szép és jó, csak ha a gyakorlatban nem működik, mivel szoftveres gond van, akkor meg mehet a lesegetés.... Még mindig humánusabb egy cserélhető akkuk telefon, elvégre ha szarrá megy (már pedig egy napos üzemidővel rendelkező telefonoknál elég erőteljesen le van redukálva az élettartam), akkor egy kicsit macerásabb. De akinek ilyen kell, az vegyen természetesen.
-
exelsior1
senior tag
Ajjaj, egy darab tálca hely van rajta. Nem lesz akkor bővíthető tényleg :S
-
orion1025
őstag
Arra lennék kíváncsi, ha egyszer befagy a rendszer, vagy egyéb gebasz üt be, akkor mit csinál vele a tulajdonosa? Megvárja, míg lemerül? Nevetséges dolgok ezek. Már az E1004-es PSP-nél is csak lestem a beépített aksinál, ott viszont low costoltak is, mert 900mAh-nál nagyobbat egyébként sem lehetne belerakni, a többi szériánál meg 3600-as hugyér vehető. Szóval én nem értem az integrált aksi ötletét, ez valami elcseszett ferdeszemű megoldás, meg a spórolás mintapéldája.
-
.Szaki.
addikt
Egyedüli Samsung széria, ami már jó ideje tetszik, pontosan a Note 3 óta. Bár jobban tetszene bőr hátlappal. Egyszer biztosan be fogok nevezni egy akkor aktuális Note-ra.
Akinek meg nem tetszik az, hogy az S pen kihúzására kitalálták ezt az új módszert, annak biztosan van valami baj a fejével, vagy csak egyszerűen savanyú a szőlő, igenis kellenek ilyen kis kreatív elegáns megoldások, ettől lesz különb a többitől.
-
big-J
őstag
Nekem ringkém van a oneplus-on és istenes, a széle szilikon, szóval nem törik ha esik, a háta meg gorilla glass szerű tiszta műanyag, így a fogása is kemény és átlátszó marad.
Ha jó minőségű tokot akarsz olcsón, ennek kell utána nézz. -
attisx
addikt
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a valóságban mekkora erővel kellene földhöz(aszfalthoz/betonhoz) vágni a készüléket a második kép reprodukálásához, meg hogy utánnal hogy nézne ki a hardver...
-
sz.balazs.95
veterán
*nope*
-
orion1025
őstag
Szokásos, Samsung féle, lerágott csont design.
-
Keem1
veterán
Mondjuk a formatervre tudtam volna tippelni az S6 okán, de ettől függetlenül közel sem nevezhető rossznak. A kamera tájéka az S2-re emlékeztet.
Viszont a belbecsre inkább leszek kíváncsi.#11 snecizero:
Megjárni te fogod ilyen helyesírással -
manoarc
senior tag
Kösz a semmit Samsung.Marad a Note 4 valószínűleg.
-
isti215
tag
Ez se lesz vízálló?A specifikációkat nézve lehet meg fogja ütni a 300kát.
-
Kékes525
félisten
-
willope
tag
Minden szép és jó, de:
1. Minek kell festeni már megint azt a szerencsétlen keretet? A félig lepatogott festett alukeretnél rondább nem létezik. Bizony, ilyen a Note 4-em.1. A Ringke Fusion tok kb addig ilyen szép átlátszó, amíg kibontod. Utána úgy barnul, mint a szeletelt alma. Tapasztalat. Nem ajánlom senkinek.
és +1. Annál praktikusabb nincs, mint megfogni az S-pent és kihúzni. Ha már úgy is kézbeveszem, miért kelljen még énekelnem is neki, hogy kijöjjön? Vagy akkor legyen rugós, hogy benyomom és kipattan, mint az ikeás szekrényajtók.
Peace. -
Májkülnájt
tag
De miért áll ki a kamerája?????
-
AllTheBest
őstag
Sose voltam egy Samsung fan, pár hónapig használtam egy s3-at és azt se azért cseréltem le, mert nem volt jó telefon.
Nekem bejön ez a kicsit változtatott kinézet, ha meghagyják, hogy csak a zászlóhajóikat csinálják üveg+fém kombóval, akkor végre meg lehet majd különböztetni a samukat. -
laci_csk
senior tag
Jajj de pocsek, pont mint egy samu. Legalabb ne laggolna ugy, es ne kellene ketszer is tolteni egy nap. Es ha a frissitesek is jonnenek rendesen ra'.
-
SX Wave
aktív tag
Ha ez tényleg így fog kinézni, akkor ez csak egy nagyítót S6 s pen-el, és ezt így elkúrták. Nem kicsit, nagyon
-
DiamondBack
senior tag
válasz
twollah1976 #1 üzenetére
Akkorát viszont szerintem nem fejlődik hogy én is ezt tudjam mondani, a dizájn meg nem tetszik ahogyan már az s6 sem, nem gondoltam volna hogy ennyire sérülékeny épp hogy 30 centiről koppant egyet a laminált padlón. Ehhez képest a note4 strapamobil. Inkább az "alpha" dizájnt vitték volna tovább.
cserélhető akksi meg tökmindegy a szilikontokból is ritkán veszem ki nemhogy a hátlapot feszegessem.
bővíthetőségről esett már szó?
mágneses s-pen? az fontos dolog? -
Halkow.
senior tag
Jobban tetszik mint a múltkori fotó, szerintem rugós mechanizmussal fog kijönni az új s-pen.
-
Wapmester
senior tag
legalább csináltak volna valami más formatervet a Note 5-nek, ez ha ilyen lesz akkor nagyított S6
-
joey04
titán
rég vártam ennyire droidos készüléket... talán a note 3-at utoljára...
-
Fejvadi
nagyúr
Pofás.
-
haddent
addikt
Csodálatos. Merőben új, lenyűgöző, ilyen még sose volt. Ja de.
-
B1T3
addikt
Szép az S6 üveg hátlapja, de nem örülnék, ha a Note szériánál is áttérnének erre. Hiába szép, ugyebár esésnél nagyobb a maradandó károsodás esélye, na meg a hajszálkarcok miatt is lehet aggódni (bizony a GG4 is nagyon könnyen hajszálkarcosodik), illetve elég csak ránézni, hogy ujjlenyomatos legyen, amivel el is veszíti (számomra) a szépségének jelentős részét.
-
ctvagyok
őstag
Először azt hittem az egy s6, nem is értettem a cikket. Annyira Samsung lett.
Hát nekem nem keltette fel az érdeklődésem igazán. -
Xanax88
tag
Én szvsz örülök a beépített akksinak.
Jobb kontakt, kevesebb veszteség, ugyan azzal a kapacitással elméletben jobban kell bírnia ami nekem csak jó.A gari miatt meg nem tudom mit kell izgulni, az 1 év a kiegészítőkre vonatkozik, onnantól kezdve, hogy be van forrasztva a telep szvsz nem kiegészítő, hanem a telefon szerves része.
Várós mindenképpen... remélem ez is kihúzza 3 évig mint a kettes
-
Blyan
félisten
Remélem jobb lesz a multitasking, mert az S6 jelenleg 1 gigásnak megfelelő memóriakezelésre képes. Még 5.1.1-gyel is.
-
snecizero
senior tag
Azt mondja már meg nekem valaki ,hogy ha kiadok egy új samsung telefonért 20000 ft. Vagy veszek 100000 ft környékén akkor az utóbbiba miért nem lehet tenni RÁDIÓT ?! 20000 ft ért megjár, de 100000 ft ért már nem.
Meg azt a kis méregdrága állapotjelző ledet miért kell kihagyni ?! -
h4h01
senior tag
"A Samsung egyik szabadalma mágneses mechanizmussal lökné ki az S-Pent" Tyúh Samsungéknál aztán qrva sok kreatív ember van aztabegyár..Mert olyan rohadt nehéz kézzel kihúzni tényleg..Most ilyen fejlesztésekre minek van szükség, de komolyan?? Eddig nagyon nem vagyok lenyűgözve..
-
babkukta
senior tag
érdekes... olyan Samsungos, de ez így van rendjén
Viszont megint ezek a pletykák
erre az epop-os cuccra is kíváncsi leszek. -
Rakeem
aktív tag
Nyomon követem a Note5 híreket, de amit ezeken a képeken látunk azt elfogadnám. "Tecccikes"
Egy a lényeg, lehessen 64GB-s változatot itthon is hivatalos úton beszerezni.
A többi nem számít. Ha az energia gazdálkodás jó lesz akkor egy aksi 2 évet ki tud bírni, szóval nem gáz ha nem cserélhető, ha meg gebasz van akkor az első évben rá kell hívni a kijövős szervizt és kicserélik.
Az SD kártya bővíthetőség elhagyása szintén nem nagy érvágás. 64 gigán el lehet még férni a mai világban.
A note3amban is van a 32 beépített mellett egy cl10-es 64 gigás kártya, de kb 500 megányi anyagnál nincs rajta több. Bánom is hogy megvettem anno az sd-t.Ha sebességben, hatékonyabb energia gazdálkodásban és úgy egyébként is szubjektív megítélésem szerint "jó" lesz a Note5, akkor megeshet hogy váltok a Note3ról.
Note4ről nem lesz érdemes váltani, és Note3ról is megfontolandó...
A cikkhez: Pofásak a tokok.
-
Ez egészen elsörangúan néz ki,de az árazása sajnos követni fogja a felsökategória kívánalmait.
-
fornettisuti
veterán
Lehetne szögletesebb a sarkoknál.
-
remélem hamarabb jön, nagyon unom már a 4-et
ahogy minden note 5 hírbe kb írom, csak az akksit lehessen cserélni
-
Beri78
őstag
Szerintem nem kell meglepetésre számítani
S6 nagyban -
snecizero
senior tag
Jók ezek a Samsung felső kategóriás mobiltelefonok. Kíváncsi vagyok már nagyon ,hogy fog kinézni a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A várva-várt phabletről egyre több információ szivárog ki. A mostani képeknek van egy érdekessége az S-Pen járata körül.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest