- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Ez relatív, én notebookchecket szoktam nézni, ott ugyebár előszeretettel használják a tesztcsomagban a Cinebenchet ill egyéb FPU intenzív programokat, persze az AMD szempontjából inkább worst case (bár itt FX-8800P [35 W] több szálon jobb egy szálon gyengébb i3-6100U-nál [15 W] és ennél magasabb órajeleket célozna meg FX-9800P [15 W])
Kihagytam az i5-6260U-t ez a legkisebb 48 EU-s 15 W-os jószág, persze ez is fehér holló.
vodkaboy22 tudom.. Az Elitebook 745-tel pedig az a baj, hogy drága (sajnos mióta elszállt a dollár ennek az ára is felment 250-ről 300-ra)
-
Peter13
senior tag
OK, lehet hogy a kolléga kicsit erősen fogalmazott, dde sajnos nem minden alap nélkül. Anno én is kerestem a jó AMD procikkal szerelt jó notebookokat, és hát nem nagyon (inkább: nagyon nem) találtam.
Mondjuk mostanában javul a helyzet, végre kezd az IPPS panel betörni a szélesebb körben értékesített modelcsaládokba is, szóval reménykedem.
A csúcsverziók egy rendes (!) házban egy rendes (IPS avgy xVA) panellel normális (nem 11 hüvelyk meg ilyen baromságok) méretben pl nagyon tetszenének. Hátha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest