- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Ez relatív, én notebookchecket szoktam nézni, ott ugyebár előszeretettel használják a tesztcsomagban a Cinebenchet ill egyéb FPU intenzív programokat, persze az AMD szempontjából inkább worst case (bár itt FX-8800P [35 W] több szálon jobb egy szálon gyengébb i3-6100U-nál [15 W] és ennél magasabb órajeleket célozna meg FX-9800P [15 W])
Kihagytam az i5-6260U-t ez a legkisebb 48 EU-s 15 W-os jószág, persze ez is fehér holló.
vodkaboy22 tudom.. Az Elitebook 745-tel pedig az a baj, hogy drága (sajnos mióta elszállt a dollár ennek az ára is felment 250-ről 300-ra)
-
Peter13
senior tag
OK, lehet hogy a kolléga kicsit erősen fogalmazott, dde sajnos nem minden alap nélkül. Anno én is kerestem a jó AMD procikkal szerelt jó notebookokat, és hát nem nagyon (inkább: nagyon nem) találtam.
Mondjuk mostanában javul a helyzet, végre kezd az IPPS panel betörni a szélesebb körben értékesített modelcsaládokba is, szóval reménykedem.
A csúcsverziók egy rendes (!) házban egy rendes (IPS avgy xVA) panellel normális (nem 11 hüvelyk meg ilyen baromságok) méretben pl nagyon tetszenének. Hátha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ASUS TUF Gaming F16
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest