- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rounder
csendes tag
Tök jó, pont miután leírtam a hsz-t eszembe jutott, hogy a biosban csökkenthetném a TDP keretet és akkor már talán venti nélkül is lehűtené a Gammaxx S40-em. Erre pont írod Te is. Gondolom ez az AMD izé amit írtál, ugyanezt tudja, hogy a TDP-t csökkenti 65 W-ra, vagy ameddig lehet, nem tudom. Ha úgy adódik lehet ezt választom.
Az igazság az, hogy amikor a Carizzo-k megjelentek, akkor izgultam rá erre a venti nélküli témára, de hát aztán nem lett asztali Carizzo. Gondoltam persze arra is, hogy alulfeszelem a Kaverit, és akkor nem kell új gép. Olyan gondolatom is volt, hogy egy ilyen lapos asztali házban (mint amilyenek az irodai DELL, HP meg akármilyen gépek) rakok össze új konfigot. Végül lekerült a napirendről, de most meg itt ez a Bristol cucc és ebből lesz asztali. Most megint beindult a fantáziám, mert jó lenne azt a toronyházat is valami kisebb, formásabb, lapos darabra cserélni, amiben talán még nem sül meg egy 35-45 W-os APU akkor sem ha nincs venti rajta. A baj csak az, hogy jelenleg nincs erre pénzem, úgy hogy ha csendet akarok, akkor egyenlőre lehet az lesz amit írsz.
-
sb
veterán
"Kihagytam az i5-6260U-t ez a legkisebb 48 EU-s 15 W-os jószág, persze ez is fehér holló."
Finoman fogalmaztál. Látott már vki olyat aki látott már ilyen procit? Papíron?
Komolyan kérdezem mert én eddig nyomát sem láttam. Dell már van U-s meg normál 4 magos i5-tel is, de ezek a szerintem legjobban eltalált arányú procik sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged