Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vehement69

senior tag

óó igen: szerintem semmivel sem jobb az, hogy tapsolnak az ominózus 3G/EDGE dologra emberek, mint hogy szájtátva kelljen hallgatnunk azt, amikor Bill Gates (nem mellesleg igencsak tisztelem őtet, de nem a Microsoftot, amivé lett) felsorolja Vista szuper fícsöreit, amelyeket egy Linux / Mac OS évek óta tudott.. Ó és az ilyen superbart a Windows 1-ből vették elő megint, hagyjuk már.. Mindezeket azért írom, mert 3 éves korom óta aktívan használtam a Microsoft termékeit (22 vagyok), de valahogy gyökeresen mások voltak a tapasztalaim, mint amiket te leírsz. Annak ellenére, hogy érdekel is a téma (nem tartom magamat az általatok igencsak feNNsőbbrendű módon egységsugarúnak nevezetett felhasználók közé), és mondhatni rendeltetésszerűen használtam az oprendszert.. Az is érdekes, hogy egy nagy érv szokott lenni a Linux ellen, hogy az oprendszer legyen a felhasználóért és ne vica versa, ehhez képest a Windowson ugyanez van: mindig indítsd újra, mindig futtass víruskeresőt, nem mehetsz olyan oldalakra, ahova csak szeretnél (ebbe az más kérdés, mennyire tartozik bele egy halott kecskét megerőszakoló, léleképítő video megtekintése/warez oldalak)..

És még egyszer: a Linux sem hibátlan, de a Mac OS X sem. Utóbbinál például akkora szopás volt most, hogy olyan szerintem Windows esetében sem: 10.5.6--ra frissítve egyeseknek elszállt a gépe, Apple persze nem kommentálta a dolgot :DDD Szóval azért ennyit róluk is.. Nekem csak az bassza a csőröm, hogy MS téren megy az igazi szektázás, Linuxról nem mondok semmit, mert nekem is a közösséggel csak rossz tapasztalatom volt. Gyere fel BeszMac-re, meg fogsz lepődni, ott is oltják rendesen a márkát a nagyepölvérfanbojok....

ááá megyek aludni

• vehement69

senior tag

no az a helyzet, hogy eddig bírtam, 505-ig el is olvastam ezt a topikot, de már olyan szinten émelyeg a gyomrom, hogy mindjárt megyek okádni.

Azért az 1 dolog, hogy én fennmaradok hajnali négyig és két Play Off meccs alatt végigolvasom a topicot, de azért megnézném, hogy mennyit zsebelsz be, kedves Moonman, hogy hajnali négykor is képes vagy a rózsaszín Microsoft igét hadoválni. És nem érdekel, hogy ha megint azt mondod, hogy deénnemis, simán elképzelem a Microsoftról mindezt.Te jó ég, komolyan, én nem tudom, ez biztos nem a Kész Átverés Show különszáma? Amúgy az elég poén, hogy az 'eddigi legfejlettebb', 'eddigi legjobb', 'eddigi legbiztonságosabb' kifejezéseket úgy használod, hogy az legjobb esetben is a jelzők mögé tett Windows-sal lennének érvényesek...

Amitől hátast dobok, hogy IE aztán kurva jó nekünk. Persze, hogy lehet IE6-tal netezni, alkalmas rá. De utálom az ilyen aljas kétértelmű megfogalmazásokat. Persze, szaros vécépapírra is lehet írni pályázatot, be is lehet adni, csak aztán nem biztos, hogy meg is nyered, nemigaz? pfűű nem is sorolom, nem célom litániát írni.. (befejezéskor: pedig sikerült)

Hűű már nem is tudom mit akartam mondani. Ja például ezek a véleményváltozások, hogy a Vistát szerinted is érdemes kihagyni.. Persze ott van a most már, meg hogy az XP elavult rendszer régóta.. A Vista megjelenése előtt egy nappal kb jövőbemutató világmegváltó valami volt.. A Vista megjelenése napján: aki kihagyja a Vistát, az egy nem is hogy barlanglakó (azok azok, akik nem az atombunkerhez hasonlóan biztonságos [MUHAHAHAHAA ezen még most is fexek] IE-t használják), hanem egysejtű. De legalábbis számítástechnikai AN-AL-FA-BÉ-TA. Most meg: já já já, megérted, ha kihagyják, jááá. Meg elavult már a szentem.

Jó, következő hsz-edben megkapom, hogy epölvérfanboy vagyok. Mellesleg nem zavar, ezt egy másik hírportálon leírtam, egy ilyen arctól ez már lassan dícséret (óó és ez is ám személyeskedés. Ha már itt tartunk, az én egész HSZ-em az, sorry. Ha meg ezért banoltok :) így is csökken itt a színvonal ). Hogy is szoktátok mondani? Tapsolunk arra, amit Sztív bácsi mond, meg a 3G-t fél óráig kellett ámuldozni, hogy gyorsabb, mint az EDGE.. Öregem, ez tök így van, ez kurvagáz. Viszont ÉN nem voltam ott, nem tapsoltam, sőt ezen én is vakartam a tarkóm, hogy ezt már nem kéne. Tovább megyek, aki egy kicsit is jártas a számítástechnikában, az ugyanúgy röhögött, aki meg nem, annak nyilván újdonság volt VAZE. (óóó most jutott eszembe, ha már valamit fikázol, az iPhone nem 'DUAL-TOUCH', hanem M U L T I T O U C H támogatású. Vagy lehet te ezt MÁR MEGINT jobban tudod, fura módon az én telom gond nélkül érzékeli a 4 ujjat is. Bár lehet, ezt is csak reggel memorizáltam valamelyik hülye epölreklámból.. De Te, biztos tudod, TAPASZTALAT nélkül)

Amire ki akarnék lyukadni (itt jelezném, a hüLYe elipszilonos): TE csinálod azt, amit szerinted egy epölvéfanboly. A Microsoft reklámszövegeid fújod szórol szóra. Unalmas. Ráadásul az esetek nagy részében megtévesztő, hülyeség. Van, amit érdemes elolvasni tőled is, nem tagadom, de komolyan, az Apple felhasználókat/a Linuxos közösséget szektázzák, hát amit itt művelsz, azt a szcientológusok megirigyelnék... Vagy az vagy? :(((

Mindenkitől elnézést kérek, de valahogy ez a nap így sikerült.. Eddig szerettem is a Vistát (a maga sok szarával együtt, de azóta ugye van a Mac), meg elködösített engem is a passzív Moonman-olvasás itt a PHn, de amikor ilyen hírek megjelennek, hogy a Zune lejátszók tömegesen hibásodnak meg, mert a Microsoft nem volt képes beleírni a szoftverbe, hogy létezik szökőév (áááá ÉRTITEK ENNEK A SÚLYÁT? Pedig egy fontos project volt, kiütni az iPodokat.. Hogy is sikerülhetett volna nekik : :DDD Az meg a másik, hogy a számítógépeken tárolt adatok egy ILYEN TREHÁNY cég szoftverének a kezében van.. nc). Meg előfizetéses PC, ami persze valószínűleg drágább lesz a felhasználóknak, de .... Ja boccs, nincs de, ez a cél. Szar. Fúj. Bleee. Ez a Windows 7 is. Mondom a legelején a topiknak, nem győzött meg. Reagálás: mekjúzervagynemszóltam. Meg ezalegbiztonságosabb legjobbmemóriakezeléses vindóz. Na ja, csak egy a baj vindóz. ÁÁ megyek aludni, sry az offért, de ez nagyon idegesít. Már nem bírtam :))

:W

(az összehasonlítósdihoz: valahogy ilyenkor nem kerül bele a Leopard [Mac OS X ~ Mac OS 10.5], pedig a kettő közt az lenne a híd, összességében a legjobb megoldás (játékot kivéve), itt is van parancssor, egy két dolgot leszámítva, amiben IGEN, A WINDOWS JOBB (most 2 durva példa: ablakméretezés, mappafelülírás összefésülés helyett), a legjobb alternatíva lehet.. Az meg hogy drága egy Mac, hát nem tudom.. Most volt leárazás, lehetett MacBook-ot kapni 210k-ért, de pl ha már van monitorod/egered/billed, egy Mac Mini 142-ért belefér, igaz a mostani egy csöppet régi és bizony már nem éri meg, de 6-án mutatják be az újat, ütős lesz..)

• vehement69

senior tag

pfűű én nem vagyok meggyőzve.. az biztos, hogy erre pénzt kiadni nem fogunk, marad a közös gépen a Vista (nem tudom, valahogy nekem sosem volt semmi bajom a sebezhetőségén és a rendkívül katasztrofális memóriakezelésén kívül (:D), de 2GB-al azért elszüttyög). Én meg le sem merem írni, hogy melyik rendszernél maradok :)

majd legközelebb. akkor format c:, marad a vinyó time machinenak ;)

szerk: ha más nem is, de a 25 perces telepítési idő azért komoly előrehaladás (ez most nem gúny, eredeti XP, net nélkül zsír új gépen heti csak reinstallal orvosolható összeomlást csinált, ilyen esetekben jól jön a rövid installációs idő :) - még mielőtt beszólás lenne a vége, semmilyen hardverhiba nem volt... )

Új hozzászólás Aktív témák