Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz dezz #496 üzenetére

hiába, az üzleti élet már csak ilyen, hiába jó, amit csinálsz, ha senki nem tud róla/a kutyának sem kell. az egy dolog, hogy marketinggel és jó üzleti húzásokkal jutottak a csúcsra, de azért azt senki nem mondhatja (Steve Jobs felmentést kap), hogy ne csinálnának jó szoftvereket (és egyebeket).

én azt látom, hogy bármibe fognak, az egy-két generáción belül siker lesz, lásd Windows (különösen a szerver vonal lendült be látványosan gyorsan), .NET, Silverlight, Xbox, Live, multitouch, virtualizáció (Zune-t csak azért nem említem, mert bár technológiailag szerintem ver mindent, még az iPod-okat is, egyelőre nem annyira terjedt el)...

aztán ott van a háttér, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, a Live Labs, az MS Research, eszméletlen dolgokat találnak ki, csak mire használható szintre fejlesztve kiadják a dolgaikat, rendszerint valaki más - ultrabéta kezdetleges formában - kidobta, így folyamatosan úgy tűnik, mintha mindenhonnan csak ötleteket gereblyéznének. az egyszeri user fejében persze a Microsoft egyenlő a Windows-zal, noha ez csak egy szelete a tortának, összeszámolni is nehéz, mi mindennel foglalkozik ez a cég.

Új hozzászólás Aktív témák