Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Hír a picikről is. Snapdragon 429 és 439.
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
válasz szabi__memo #21 üzenetére
A 6x még ki se jött, szóval ott azért erős lenne, ha 250 dollárért vágnák az emberekhez, ha pedig az ár stimmelni fog, akkor 450 lesz benne inkább, vagy 625. A Z18 minihez is még csak expected price-ot láttam 73 ezer körül Indiában, ha ide elér (amit kétlek), akkor az is 100 felett lesz. Az egyetlen valid példa rá tényleg a Mi Note.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
NandorHUN
addikt
Tök jó. Érezhető különbség viszont kétlem hogy lesz, max akkuidőben.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Graphics
Jómunkásember
S652-es is jó volt, aztán mellőzték... Nem került bele sok készülékbe.
A mai napig a 650/652-es kiváló lenne... Aztán mégse.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
aelod
veterán
-
janeszgol
félisten
Jo sokat kell varni rajuk. Mi az oka? Tultermeles vagy mas?
-
szabi__memo
nagyúr
Ha már nem jött itt le (tudtommal), bár már egy hónapos hír, hogy 2 Android 8.1-es Xiaomi készülék jön a 710-el (ez a 670), mindkettő oled kijelzővel (egy notch, egy nem), 3100as akksival és nincs nfc.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
S660 nem elég áthidalásnak? Ahogy előtte az S652 is... Mindazonáltal 2019 vége még odébb van.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #5 üzenetére
Igazából össze-vissza változott a név, eredetileg 7xx szériát rebesgettek, aztán jött, hogy majd 670 néven mutatják be, de most úgy tűnik mégis maradni fog a 7xx név, és gondolom a 660 utódja lesz ez, és a 6-os széria marad a 636 vonalon.
-
aelod
veterán
válasz szabi__memo #5 üzenetére
Áá így érthetőbb a történet. Én sem éreztem szükségét a 6 és a 8 közé berakni még egy lapka családot.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
ClioRS
őstag
Én nem nagyon érzem azt az óriási űrt a 6 és 8 széria között. Vagy a 660 utódja ez, a 6-os széria meg megmarad klasszikus középszint (63x) folytatásnak?
-
Fred23
nagyúr
Jöjjenek csak a megfizethetőbb erőgépek velük!
-
aelod
veterán
Hát már a S660 is belenyalt a felső kategória alsó szintjébe. Kíváncsi leszek, hogy ez a hetes széria mire képes a gyakorlatban és kik fogják elsőként használni.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest