Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
De ettől függetlenül szerintem jó gép. Legalábbis kb ledöbbentem az adatokon, hűtés veszett profi, IPS kijelző csillagos ötös. Pont ez a két dolog szokott sokszor még a 200k+ ft os gépeknél is csapnivaló lenni. Szerintem tökéletes gép nincs. Nem érdekük a gyártóknak olyat csinálni. Csinálnak mindegyikbe kis hibát, hogy az ember ne legyen elégedett.
-
kmisi99
addikt
Én ezt néztem meg. [link] Ez alapján siralmas. De ha azt nézzük konzumer noti akkor átlagos. A kijelző úgy tekeredik mint a budiajtó, a palmrest és a billentyűzet meg tejfölös pohárból készült úgy hajlik. Legalábbis a videó alapján. Persze a legtöbb konzumer gép ilyen szóval azok se halnak bele csak tényleg nem kell rápakolni meg jó laptop táska kell.
-
kmisi99
addikt
Nem szeretem az efféle gépeket, de ez ennyi pénzért ennyi garanciával ilyen kijelzővel és ráadásként ilyen jó hűtéssel.
Már csak egy masszív ház kéne neki, de így is impozáns. Azt nem értem sok üzleti gépben amibe erős VGA-t raknak pl 3D tervezéshez, egy kis nyamvadt ventilátort raknak, és a gép 90 fokon szenved hogy próbálja lehűteni, ráadásként még egy jobb kijelző is 50 000ft felár minimum. Itt meg -100 000ft ból megoldották mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest