- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
köfi
Video leírása (a kommentekből)
a történet a következő:
- edward vidáman sétál a mezőn,
- virágokhoz ér, még mindig vidám, majd váratlanul letép egyet,
- erre lassan elkomorodik, szeme vérben kezd forogni,
- ekkor látjuk, hogy csak egy orrlyuka van, a másik biztos betömődött,
- edward a virágot eldobja és ekkor már nagyon mérges ... vajon kire? vagy csak megérezte a gyilkolás ízét?
- határozott léptekkel a közeli faluba megy, ahol zajlik az élet,
- váratlanul szerez egy baltát, amelynek az éle már véres, nyilván valakit már megöltek vele aznap,
- a legutolsó háztól odaszalad hozzá egy kislány és mond neki valamit, de ő azért nem tud válaszolni, mert közben bevarrták a száját,
- edward egyetlen suhintással koponyát lékel és most már mosolyra görbíti bevarrt száját, láthatóan nagyon elégedett az eredménnyel,
- odamegy hozzá egy papa, mama, gyerekkel együtt és méltatlankodni kezdenének,
- edward vérben forgó szemekkel mosolyogva várja őket, sejthetjük, mi a szándéka,
- de szerencsére megérkezik négy méh, melyek közül az első nem sokat teketóriázik, kiszúrja bevarrtszájú edward bal szemét
- ez láthatóan nagyon tetszik a családnak, szélesen mosolyogni kezdenek és hurrá kiáltásokat hallatnak,
- a megmaradt három méh elrepül a leszakított virághoz és könnyeikkel öntözik, de a virág már nem éled fel,
- baltás edward sorsának alakulása a továbbiakban nem ismert, nyilván fél szemmel él tovább,tanulság: óvd a természetet (az embereket nem érdemes)
-
eredeti video fent van valahol?
Csak hogy objektív véleményt tudjak mondani. -
Armahun
addikt
Mindez egy korhatár nélküli híradóban, ahol minden másokig hír, hogy megölte, megtámadta, kirabolta, és Nóci majdnem leejtette a mobiltelefonját.
Bezzeg azzal semmi baj, mikor az óvodásoknak mesélik, hogy a farkas megeszi a nagymamát, aztán kivágják a hasából és megtöltik kövekkel a szerencsétlen állatot.
-
törölt tag
nekem egy bajom van vele, mégpedig hogy nem ez szól alatta
akkor még tudnám is értelmezni hogy ez mi és miért. nomeg akkor össze lehetne kötni énekórával is...
lendületben vagyunk na. persze ha nincs fék és a leejtőn vagy akkor nem kunszt.
-
Doze
aktív tag
Nekem is tele a tököm velük... mert minden van csak objektív média nincs. Mert ha engem politikai hírek érdekelnek akkor kapásból 4 híradót kell megnéznem hogy nagyjából igazságra leljek. A neten ugyan ez. A celeb/film stb meg nem érdekel... néha a híreket szoktam lesni, de kb a minek kategória
-
Doze
aktív tag
hagy ne keljem ecsetelnem, az adó nem egy olyan dolog, hogy te fizetsz, te meg nem... de ha már rtl azért ott van egy házon kívül, vagy egy XX. század stb... Tv2 sem volt semmivel sem jobb. Sőőőt, ezt a bulvár mizériát minden csatorna/média átvette. A tv meg olyan műsort csinál, amit megnéznek sokan.... ha nem néznék minek csinálnák? Piaci igényeknek felel meg...
Vagy esetleg máshonnan fúlj a szél?
-
KISDUCK
addikt
Nem is nézem a csatornát, de mást se nagyon. A TV már jó ideje nem tud lekötni. Amúgy meg az rtl megérdemli az adót a sok hulladék műsora miatt, hála a marketingének még az is hall róluk aki 6 lábbal a föld alatt van.
Ghoosty:
Hát lehet nem a legjobb melléklet, de nem vészes szerintem. Nekem általánosba nem is tudom milyen könyvem volt, abba meztelen nénik, bácsik és gyerekek voltak mégse háborodott fel senki. -
kmisi99
addikt
Elvileg valami fogyatékos gyerek készítette és már átment az ellenőrzésen korábban.
-
Ghoosty
őstag
Önmagában nem kiakasztó, nem durva, de tankönyv mellékletként igenis az.
-
Szatyor95
senior tag
Nem tudom, hogy mi a szánalmasabb. A videó, vagy ez a nagy cirkusz. Érdekes módon újabban a retekklubb előszeretettel vadászik az "állami" dolgokra, de ez már politika. Minden esetre én sem értem, mit kell ezen kiakadni. Pistike kipróbálta a füvet otthon, csinált egy mesét, majd eladta. Az anyagból a vevő is kapott.
Amúgy az biztos véletlen, hogy "...de ilyen a való világ". Van egy igen hasonló cirkuszi atrakciója is a reteklubbnak, ha jól tudom.
-
Doze
aktív tag
Szerintem a tudjuk miért ilyenek az RTL-nél... én is morci lennék ha csak miattam találtak volna ki egy adónemet, ami ráadásul pont rá van "optimalizálva", egyébként meg ha nem érdekel ne nézd... az elején a Felcsúti polgármestert utáltam, most már rendesen megsajnáltam: Miket kap "szegény"
?
-
KISDUCK
addikt
Hát van benne valami, de ez most felért nekem egy mentális tökön rúgással. Legközelebbi riportban azon fognak kiakadni, hogy hóembert és napot rajzolt a kislány és hogy ezzel a hóemberek életére tör és hajlamos az erőszakra és stb., ez már nagyon amerika szagú (májkül múrós csirkecombot fogott az egyik gyerek a másikra dolog) és közben a riporter mögött öreglányokat erőszakolnak a gyíkemberek. Szerintem feleslegesen túlreagálnak már mindent.
-
KISDUCK
addikt
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát ez tiszta rémálomföld
-
Doze
aktív tag
Ezek az új tankönyvek igen jól teljesítenek
-
törölt tag
Magyarország jobban teljesít, csak nem a jó irányba
-
Gdi
senior tag
Ja, hát valamelyik csókos ezért is felvette a milliós díjat.
De np amugy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged