- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
samprass minap lepődött meg, hogy feltéve a gyári s939-es coolert, milyen halk is a gép. majdnem hogy halkabb, mint a vízhűtéssel... szóval ez a zaj dolog sem áll fenn. a minősége sem rossz ezeknek a ventiknek. majd ha elromlik ráér az ember lecserélni, addig sem került pénzbe. szerintem teljesen korrektek. mondjuk én csak AMD oldalról tudok nyilatkozni. egy olcsóbb gépbe teljesen fölösleges 10ezer forintos hűtőt venni... persze a marketing a geekeknél csodákra képes
-
PirosHello
senior tag
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
Én a ZAJ ÉS A TUNING miatt cseréltem le a négymagos Q6000-as gyári hűtőjét. Gyári hűtővel, PWM szabályozással a házból olyan hang jött ki (8 cm-es venti 3000 közelében.....
), amint valamit elindítottam, mint amikor a repülőgép kapitánya előretolja a gázkart az induláshoz, amikor meg bezártam az alkalmazásokat, akkor visszahúzta a gázkart, mégse szállunk ma fel.....
Így maradt a CM Hyper TX2, fordulata levéve 1200-ra.......
Így már csak vitorlázó-repülő hangja van......
(és a hűtése mégis jobb!
)
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
Három dolgot tudok erre reagálni.
Ad 1: Valóban, egyértelmű, hogy a gyártó (Intel) spórol a hűtőn. Ez sajnálatos dolog, egyet is értek veled. Egy ritkábban lamellázott, esetleg hőcsöves hűtő sokkal halkabb + hatékonyabb lenne.Ad 2: Az a tény, hogy egy kétmagos mainstream CPU mellé tudnak ilyen hűtőt csomagolni, az viszont mindenképpen üdvözítő. A processzor fogyasztásáról, főleg a növekvő energiaárak mellett kellemes képet vetít előre.
Ad 3: Az, hogy a házzal együtt van a táp, nem minden esetben egyenlő a gagyi táppal. Pozitív példának az ASUS házai nemtommilyen táppal, valamint a Foxconn házak, ahol ha jól tudom, az FSP a beszállító. Az FSP pedig nem a gagyi tápjairól híres.HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest