- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
samprass minap lepődött meg, hogy feltéve a gyári s939-es coolert, milyen halk is a gép. majdnem hogy halkabb, mint a vízhűtéssel... szóval ez a zaj dolog sem áll fenn. a minősége sem rossz ezeknek a ventiknek. majd ha elromlik ráér az ember lecserélni, addig sem került pénzbe. szerintem teljesen korrektek. mondjuk én csak AMD oldalról tudok nyilatkozni. egy olcsóbb gépbe teljesen fölösleges 10ezer forintos hűtőt venni... persze a marketing a geekeknél csodákra képes
-
PirosHello
senior tag
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
Én a ZAJ ÉS A TUNING miatt cseréltem le a négymagos Q6000-as gyári hűtőjét. Gyári hűtővel, PWM szabályozással a házból olyan hang jött ki (8 cm-es venti 3000 közelében.....
), amint valamit elindítottam, mint amikor a repülőgép kapitánya előretolja a gázkart az induláshoz, amikor meg bezártam az alkalmazásokat, akkor visszahúzta a gázkart, mégse szállunk ma fel.....
Így maradt a CM Hyper TX2, fordulata levéve 1200-ra.......
Így már csak vitorlázó-repülő hangja van......
(és a hűtése mégis jobb!
)
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
Három dolgot tudok erre reagálni.
Ad 1: Valóban, egyértelmű, hogy a gyártó (Intel) spórol a hűtőn. Ez sajnálatos dolog, egyet is értek veled. Egy ritkábban lamellázott, esetleg hőcsöves hűtő sokkal halkabb + hatékonyabb lenne.Ad 2: Az a tény, hogy egy kétmagos mainstream CPU mellé tudnak ilyen hűtőt csomagolni, az viszont mindenképpen üdvözítő. A processzor fogyasztásáról, főleg a növekvő energiaárak mellett kellemes képet vetít előre.
Ad 3: Az, hogy a házzal együtt van a táp, nem minden esetben egyenlő a gagyi táppal. Pozitív példának az ASUS házai nemtommilyen táppal, valamint a Foxconn házak, ahol ha jól tudom, az FSP a beszállító. Az FSP pedig nem a gagyi tápjairól híres.HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest