Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Nem tudom, kedves Kary, hogy ha 740-et forog a 12 cm-es tápod (pl. Seasonic S12 500), és a vidikarid ventije le van szabályozva Riva Tunerrel úgy, hogy azt "szinte" ki sem hallod a "dobozból", valamint nem 1500-at pörgő 8 cm-es gyári ventit kapsz (ilyet nem is kaphatsz, mert a CM HyperTX2-es 92 mm-ese is 1800-at pörög 100%-on, a gyári 8cm-esek bőven 2000 felett szoktak!), akkor engedtessék meg, kedves tagtárs, hogy pusztán a csend kedvéért (és nem "sznobizmusból") vegyünk magunknak egy 5500 Ft-os hűtőt!
Ja, és az általad javasolt Biosban próbáltam a gyárit beállítani, (lsd. 74. hsz.-om), az eredmény szintén fennt.
Bocsi, ha Neked ez sznobizmus, akkor ÉN KÉREK ELNÉZÉST.....
Mondjuk az én procim négymagos........
Na ez látod már sznobizmus.... 
-
PirosHello
senior tag
Hidd el (bár nem akarlak meggyőzni, ha akarod, nem hiszed el
), hogy most váltottam s939 4600+ dobozos prociról (gyári hőcsöves ventivel) Intel Q6600 dobozosra, persze ez is gyári ventivel, csak nem hőcsövessel.... (+egyebek...
)
A konklúzió: össze sem lehet hasonlítani az AMD Delta ventilátorának hangját, az Intel mittudomén milyen gyári ventilátorának hangjával (persze az AMD javára)...
A különbség észrevételéhez nem kell műszer...
Szóval az Intel gyári ventije (az AMD-vel összehasonlítva), a hangosságot figyelembe véve:xar (bővebben: jó xar
).
A samprass meg nem tudom, hogy ezen mér csodálkozik....
-
PirosHello
senior tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Én a ZAJ ÉS A TUNING miatt cseréltem le a négymagos Q6000-as gyári hűtőjét. Gyári hűtővel, PWM szabályozással a házból olyan hang jött ki (8 cm-es venti 3000 közelében.....
), amint valamit elindítottam, mint amikor a repülőgép kapitánya előretolja a gázkart az induláshoz, amikor meg bezártam az alkalmazásokat, akkor visszahúzta a gázkart, mégse szállunk ma fel.....
Így maradt a CM Hyper TX2, fordulata levéve 1200-ra.......
Így már csak vitorlázó-repülő hangja van......
(és a hűtése mégis jobb!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), hogy most váltottam s939 4600+ dobozos prociról (gyári hőcsöves ventivel) Intel Q6600 dobozosra, persze ez is gyári ventivel, csak nem hőcsövessel.... (+egyebek...
)
).
), amint valamit elindítottam, mint amikor a repülőgép kapitánya előretolja a gázkart az induláshoz, amikor meg bezártam az alkalmazásokat, akkor visszahúzta a gázkart, mégse szállunk ma fel.....
Így maradt a CM Hyper TX2, fordulata levéve 1200-ra.......
Így már csak vitorlázó-repülő hangja van......
)