Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Nem tudom, kedves Kary, hogy ha 740-et forog a 12 cm-es tápod (pl. Seasonic S12 500), és a vidikarid ventije le van szabályozva Riva Tunerrel úgy, hogy azt "szinte" ki sem hallod a "dobozból", valamint nem 1500-at pörgő 8 cm-es gyári ventit kapsz (ilyet nem is kaphatsz, mert a CM HyperTX2-es 92 mm-ese is 1800-at pörög 100%-on, a gyári 8cm-esek bőven 2000 felett szoktak!), akkor engedtessék meg, kedves tagtárs, hogy pusztán a csend kedvéért (és nem "sznobizmusból") vegyünk magunknak egy 5500 Ft-os hűtőt!
Ja, és az általad javasolt Biosban próbáltam a gyárit beállítani, (lsd. 74. hsz.-om), az eredmény szintén fennt.
Bocsi, ha Neked ez sznobizmus, akkor ÉN KÉREK ELNÉZÉST.....
Mondjuk az én procim négymagos........Na ez látod már sznobizmus....
-
PirosHello
senior tag
Hidd el (bár nem akarlak meggyőzni, ha akarod, nem hiszed el
), hogy most váltottam s939 4600+ dobozos prociról (gyári hőcsöves ventivel) Intel Q6600 dobozosra, persze ez is gyári ventivel, csak nem hőcsövessel.... (+egyebek...
)
A konklúzió: össze sem lehet hasonlítani az AMD Delta ventilátorának hangját, az Intel mittudomén milyen gyári ventilátorának hangjával (persze az AMD javára)...A különbség észrevételéhez nem kell műszer...
Szóval az Intel gyári ventije (az AMD-vel összehasonlítva), a hangosságot figyelembe véve:xar (bővebben: jó xar).
A samprass meg nem tudom, hogy ezen mér csodálkozik.... -
PirosHello
senior tag
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
Én a ZAJ ÉS A TUNING miatt cseréltem le a négymagos Q6000-as gyári hűtőjét. Gyári hűtővel, PWM szabályozással a házból olyan hang jött ki (8 cm-es venti 3000 közelében.....
), amint valamit elindítottam, mint amikor a repülőgép kapitánya előretolja a gázkart az induláshoz, amikor meg bezártam az alkalmazásokat, akkor visszahúzta a gázkart, mégse szállunk ma fel.....
Így maradt a CM Hyper TX2, fordulata levéve 1200-ra.......
Így már csak vitorlázó-repülő hangja van......
(és a hűtése mégis jobb!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest