Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tytyty
tag
Én azthittem,hogy faroknövelésre merdzsót kell venni. Igaz,hogy drágább,de mégse vihetem le diszkoba gépem és mutogathatom "missz szilikonnak" ,mert ugyse tudja mi az
A bálna meg kint áll a maga 30 literes fogyaszátásával,de akor tudja rib@nc,hogy na embör vagyok
Kedvenc autom a merci egybént,de abbol a jó kis 25 éves dizel3 szoros hurá a fogyasztói társadalomnak.
"Már első látásra tetszett,
De másodszor sokkal szebb lett,
A harmadikra nem tellett,
De addigra szörnyen kellett.Azt hitted, melletted marad és ápol,
Ha kéred, elvarázsol,
Veled táncol a szakadék szélén
Az igazi helyetti műanyag élmény."U.i: Ne vegyetek felesleges cuccokat a gépetekbe. Az igy megsporolt pénzböl irány a kocsma. Egy finom lánynál nincs jobb hardver. Sokkal jobb grafikája van a seggének mint bármelyik ultra brutál játéknak kurvasok élsimitással
. Éljetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest