- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
ha van lehetőség a játékban vagy a driverben kezd letiltogatni az effecteket/shadereket.. hátha kiderül mi cseszi szét. Én legutóbb a játékunkal szívtam így, aztán kiderült, hogy bizonyos nvidiákon hibás volt a DOF, úgyhogy kártyalistát betettem a game-be. és ott alapból ki van kapcsolva.
-
d@minator
addikt
Azt hittem elkészült a Skynet...Csalódtam.
-
A B250-es lapomban G4560 (HD 610), G4400 (HD 530) és G4600 (HD 630) procik váltották egymást ebben a sorrendben.
Tegnap felajánlotta az Intel updatere a telepítését a nevezett meghajtónak és megörültem, hátha megszűnik a HD 630-assal tapasztalt és eddig számomra javíthatatlan(nak tűnő) WebGL probléma.
Sajnos nem.
Az a böngészőben futtatott játék, ami hibátlanul ment HD 530-cal és HD 610-zel is a HD 630-cal használhatatlan - és ezzel a driverrel is.
Ötlet?(Majd megyek a megfelelő topikba is, de ez itt most alkalmas felületnek látszik.)
szerk.: Clickbait a cím, de ez most vicces, gratula!
-
törölt tag
Az áthallás egyszerűen zseniális
Aki érti a humort mindent ért, aki nem az mindenre képes
-
apatyas
Korrektor
Meg az olvasók agysejtjei is az ilyen címekkel.
-
Shing
őstag
Azért jó hogy nincs új GPU, mert ezeket legalább tovább támogatják. Intelnél azért eléggé divat még mindig, hogy dobják a supportot. Bár a lassító biztonsági javításokat nem voltak rest kidobni még a 3. generációs HD2500-re sem.
-
keembo
tag
A clickbait cím ellenére a PH mentségére szóljon, hogy legalább még nem gyártanak hozzá tátottszájas, punchable-face thumbnailt, mint amit az LTT vagy akár a Pcx csinál egy ideje.
-
myckey
veterán
Lö tájtl
-
M@cika
őstag
Ha nincs 7nm proci kihozatal csak 2022-ben, legalább drivert adjanak már ki. :-)
és a sok ****** meg veszi tonnaszám a kék procis egybegépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Linux haladóknak
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Íme az új Android Auto!
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest