- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
engem annyira nem zavar, csak okozott pár kellemetlen percet, amikor reggel használni akartam a gépet, de nem bírtam belépni, mert a grafikus felület elhasalt teljesen.
tudom, hogy béta a program, de akkor is kicsit ellenérzéssel tölt el, hogy egy normális telepítőt sem tudtak összehozni. biztos a végleges majd jobb lesz, de azért ég és föld péládul a béta eset internet security suite-hoz képest, amit használtam még egy darabig windows alatt. -
törölt tag
nos, repült is lefelé ez a szar a gépről. miután másnap nem volt hajlandó bebootolni (illetve igen, csak a grafikus felület nem indult el).
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #53 üzenetére
az még hagyján, de látszik az egészen, hogy nem nagyon törődtek a felhasználóbarát megközelítéssel. mondjuk eleve nem voltak képesek egy deb csomagot csinálni belőle, ha már bináris. a felület bár gtk alatt fut, de nem képes használni a rendszerben beállított gtk-s elemeket, ezért úgy néz ki, mint wine alatt a windows programok. magabiztosan beteszi magát rezidens védelemnek, ami még egy dolog, mert könnyen lehet onnan törölni, de például arra nem figyeltek, hogy ne futhasson több példányban, simán elindul megint, ha rákattintassz (a daemon és a gui is elindul ismét, bezárni csak kill paranccsal lehet). kilépni nem lehet belőle, tehát arra kicsit macerás használni, hogy más gépről bejövő lemezt ellenőrizz vele, mert konzolból kell csukni. meg aztán apró humor, hogy betesz egy uninstall ikont is a programok menübe, ahogy azt windows alatt szokták a telepítők...
szóval van még min dolgozni a srácoknak. -
törölt tag
de böngészőből sem nagyon lehet a rendszert eltéríteni, csak ha valahogy root jogot szerez a kártveő, amúgy csak a user fiókjában tud kárt tenni (persze magánszemélynek ez is elég lehet). az meg egy ártelmes embernek elég fura kellene legye, hogy a böngésző hirtelen root jogokat kér, amikor utoljára telepítéskor tette...
de ez is szerintem kicsit olyan, mint amikor kitalálták, hogy okostelefonokra írnak vírusvédelmet... ott sem lett nagy piaca, szerintem ez sem lesz az, bár próbálkozni lehet. a kérdés csak az, hogy el tudják-e hitetni az emberekkel, hogy félniük kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest