Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Bedobtam RSS olvasóba a HTC Support oldalát. Elegem lett a napi-két napi folyamatos csekkolásból.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
-
Jimmy66
senior tag
Nekem is ezt mondták...rajt a számlán...
A speedben vissza is rakták volna az 1.93.xx ROM-ot. Külön magyarítás nincs.
Abban maradtunk, hogy ha majd rendelkeznek 2-es magyarított ROM-mal akkor azt ingyen felteszik.A 2.03.xx ROM angol, a registry-ben átírtam az értéket és így a TF 3D magyar. Nekem ez így nagyon bejött. ( Engusznak nem ... )
[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
válasz Viktor0610 #26 üzenetére
Ezt értem, de a múltkori frissítést is le tudtam szedni, amikor már kijött a wwe rom.
Később is a wwe lesz jó, ha jól gondolom, mert eddig se kellett spec vodás rom.Akkor mennyivel később jött ki a wwe-s változat?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
MODERÁTOR
-
Plebi
senior tag
Nekem még első szériás vodás van, ami még független és a magyarítás van a gyári romon.
Ehhez, a htc oldalán jön ki kelet európai rom is?
Ha jól értettem a fent írtakat, akkor nekem nem a vodás kell majd?Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Jimmy66
senior tag
Akkor az én Diám európai verzió, mindkét 2.xx frissítést simán elfogadta csak a magyarítás tünt el...
Csak azt nem értem, hogy a magyarítást miért nem tudták a speed-ben visszarakni? Azt mondták, hogy nincs külön magyarítás csak "magyar" ROM 1.93.xx. Ezt nem kértem...
Úgy vettem, hogy "magyar" és ezért keményen csengettem is...
[ Szerkesztve ]
-
iknight
senior tag
válasz Viktor0610 #22 üzenetére
Igen, mert a tied az európai verzió és a speedshop tette rá a magyarositást, a diamondoknál is igy volt az elsőknél, az enyém az a kelet európai verzió a diamond, amik később jelentek meg, és a megjelenés mellett a romfrissités is később jön ki rá, hiszen nyilván úgymond fontossági sorrendben haladnak vele, nyilván nem kishazánkal és romániávla kezdik
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
MODERÁTOR
-
iknight
senior tag
Egyébként a foldozgatásokról annyit, hogy a Nokiánál is jönnek a szoftver frissitések, és pl az e90-nél nekme ezeknél nagyobb hiányosságot is kellettt javitani. A diamond az egyik legjobbb telefon a szegmensben, mind árban, mind tudásbna, mint dizájnban.
-
iknight
senior tag
A Diákból 3 féle van az országban, egy az európai változat, arra már most van frissités, van a kelet európai(gyári romba van integrálva a magyarositás) változat erre még nincs frissités, de napok kérdése, a vodás meg szintén majd később jön. Azért kell a széria szám, hogy a megfelelő régiójú telóhoz a megfelelő romot használja. Igy az adott nyelv megmarad.
-
Jimmy66
senior tag
Az első szériás vodás Diák függetlenek is...Csak később rondítottak bele
-
veterán
Nekem gyárilag független diamondom van, s mégis 1.93.479.3 WWE rom van rajta ez hogy lehet? a 479 esek elvileg a vodkások nem?
-
MODERÁTOR
-
tpda
csendes tag
sajnos ez a verzió még mindig nem jó a kelet-európai diamondokhoz,pedig a support már igéri egy ideje,hogy elérhető lesz nekünk is.
-
engusz
veterán
A fél napos akkumulátor-idő elég agresszív használatot feltételez. Amúgy simán hoz 2 napokat, ha normálisan, céllal használja az ember. A zenében történő megakadást a 2.0-s ROM-mal javították. A 6.1-es WM meg szinte nem is látszik.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
papi77
addikt
-
papi77
addikt
válasz Viktor0610 #6 üzenetére
Nekem is volt egy hónapig,és annyira nem jött be,h ezt a véleményt váltotta ki belőlem!
Az első: NOKIA 1611
-
engusz
veterán
Ahogy Viktor0610 már leírta: az odáig oké, hogy lejön egy "jó" ROM, de azt már nem biztos, hogy telepíteni tudod. Nincs mese, meg kell várni, míg elérhető lesz a szolgáltatók égisze alatt értékesített Diamond-okhoz való frissítés.
-
MODERÁTOR
papi77:
Ezt az igen elmés meglátást alá is tudod támasztani valamivel, vagy csak az értelmetlen flame-keltési próbálkozás?Más.
A ROM letöltésére még csak csak volna megoldás, de azt feltenni már nem biztos, hogy engedné a gép. Persze, ez is megkerülhető, de akkor már inkább célszerű az XDA-developers oldalán körbenézni valami jóféle főzött ROM-verzió után.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
engusz
veterán
Sajnos a Vodafone-os készülékekhez még nem jó.
-
papi77
addikt
Szvsz ezek csak foltozgatások,az igazi megoldás,h nem diát kell venni!
Az első: NOKIA 1611
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest