- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR #63 üzenetére
Látod nem is volt nehéz. Lehet menni.
Esetleg telefonon meg is rendelheted a gyereknél és 1-2 napon belül ott is van. Utána dob neked sms-t hogy megérkezett az áru. Jó vásárlást!
(#64) Geller_1972: De így sem talicska főleg nem ilyen árért.
ha megnézed, hogy ugyan ez a Predator ram 2x4GB csak 2666MHz az már 150euro ellenben a 48eurohoz.
Szerintem akinek van esze az most ilyet vesz. Én is megvenném csak nekem mrá van 4x4GB mostmár nem kombinálok.
Szerkesztettem! Sorry
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR #63 üzenetére
Látod nem is volt nehéz. Lehet menni.
Esetleg telefonon meg is rendelheted a gyereknél és 1-2 napon belül ott is van. Utána dob neked sms-t hogy megérkezett az áru. Jó vásárlást!
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR #51 üzenetére
Tessék.....echterion ez neked is szól. Pontosabban komáromban van ez az üzlet. Ha érdekel megadom a pontos címet. Könnyen oda tudtok találni. Ha meg más nem akkor találkozhatunk együtt oda van menve. Előre le kell adni a rendelést. Másnap már ott is van.
Ha tutira fog kelleni akkor én ismerem a gyereket és megrendelhetem nektek. És akkor írok és már mehettek is a ramokért. -
KAMELOT
titán
Bocs elfelejtettem odaírni, hogy átszámítva euroról. ha átléped a határt komáromnál itt 46euro. Ha 280-as árfolyamot veszek akkor 12 880ft-re jön ki.
(#42) headhunter: jól írtad!
Más: ezeknek a ramoknak akkor lenne jelentősége ha CL9-en tudná a 2400-at. mint pl. a Corsair Dominator Platinum. Szerintem meg egy 8GB-s modul legyártása olcsóbb. Ezért inkább ezeket kezdik majd nyomni. Már van 2400-as Kingston Beast CL11 2x 8GB igaz még 150euro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest