- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
djculture #41 üzenetére
Fizikai védelem, Ezek akkor sem ipari gépek.. De még csak nem is business class...
Nekem 80$-os tabletem van, 9 éves öcsém nyúzza 4 hónapja, elég intenzíven... És bírja... Biztos magas kvalitások kellenek valakinek, de 20 ropis cuccról beszélünk, ami nem szineződik ,nem roppant meg, nem tört össze, kapott, puffant, használva van...
Nem általános vélekedés, hogy a "béka segge alatt"...
Miből legyen, azbesztből? Gorilla Glass meg edzett üveg mit ér? törik mint a ropi.. Nem a fizikai erős behatások ellen véd, a KARCOK ellen igen... de ez mondjuk szerintem már rég köztudott
-
-
-
-
-
Tetszik, főképp az asztali verzió miatt. Nekem bejött, megvéve, ha találok elérhetőként vhol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest