- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaTompa
tag
Köszönöm, már sikerült. Csak még arra kell rájönnöm, hogy miként kell bezárni az ablakokat.
-
CsabaTompa
tag
Sziasztok
Én a mai napon kaptam meg a voyo tabletet. Nagyon tetszik, csak most készenlétbe rakta magát (gondolom, mert egy ideig nem voltam a helyiségben), és nem akar visszakapcsolni.
Gondoltam lemerült, felraktam a gépre tölteni, a kis visszajelző világít, de nem akar bekapcsolni. Nem csinál semmit.
Hogy lehet visszahozni készenlétből? Vagy lehet sokáig kell tölteni, hogy elinduljon? -
fundaluk
tag
Úgy gondolom a 8 coll a még éppen elfogadható minimum a Windows tabletekhez, mert ugyan a csempés alkalmazásoknak ez bőven elegendő, de a desktop programok használatához fel kellett vennem a beállításoknál az asztali elemek nagyítását 150 %-ra. Így könnyen kezelhetők a programok és szépen is mutat. Ezt a méretet egy jó kompromisszumnak gondolom a hordozhatóság és a kezelhetőség tekintetében.
Tegnap rátelepítettem egyébként az Aida64-et hát leesett az állam egy-két teszt futtatását követően. A háttértár olvasási sebesség olyan 160 MB/sec értékre jött ki és a memória írás-olvasás és proci sebesség is nagyon jó értékeket hozott. Majd ha rájövök hogyan kell csinálok egy-két screenshotot az eredményekről. Nem véletlen tűnik nagyon fluidnak és gyorsnak a gép a napi használat során. -
fundaluk
tag
Egy hete jött meg a Voyo A1-em az Ebayről. Teljesen kifogástalanul működik. Kezdeti egy két napban előfordultak random kikapcsolások, aztán driverfrissítés után ezek elmúltak. Akksija nálam egy napig bírja néhány órás netezés, néha email checkolás ilyesmik mellett. Magasan elvárásaim felett teljesít a 40000 forintos kis gép.
-
amargo
addikt
Hi,
Akik végül egy Voyo WinPad A1-t vettek írnának róla, hogy a hétköznapokban mennyire vált be?
Köszi!
-
-
vlevi
nagyúr
Én tavaly karacsonyra vettem a hugomnak egy asus transformer t100-t. Akkor meg aszthiszem asfajta nem volt. 2G ram, 64G emmc (ami joval gyorsabb, mint a hdd, inkabb azt mondanam, egy ssd harmada sebessegben). Az emmc fontos, mert a sima nand flash az lassu. A transformer mellett egyertelmuen az szol, hogy ahhoz fullos office-t adnak. En mar akkor szinte biztos voltam benne, hogy a T100 féle gepek egyszerre nullazzak le a netbookokat, es talan a winrt-t futtato surface-t is. Perzse ehhez kellett az intel, mert a baytrail atom nelkul ezek a gepek nem letezhetnenek.
Azota a T100 ara lement 120-rol 100 kornyekere.8.9" meretben en is megneznek egyet, mert a 8 sajnos kicsi. A masik rakfeneje a wines tabletnek a felbontas. 10"-on az 1366 sajnos picit kockas a metro feluleten, de eppen hasznalhato a hagyomanyos desktop. Fullhd-n sokkal jobb a metro appok kepe, ilyen pl. a lenovo miix2 10-es, de a hagyomanyos asztal nagyon apro. Igaz, hdmi-n ki kell tolni egy 24-es monitorra, es problema megoldva :-)
-
DonMaster
addikt
találtam jo árasitot voyo-t
108Dollár [link] ez igy már nem kérdés .hogy meg-e éri .free shipping és ups vagy dhl-el jön 3-8nap szállitás
-
DonMaster
addikt
a kingsing w8 és a voyo winpad mini - röl aki rendelte irhatna egy kis leirást , meddigbirja mit probáltrajta stbstb.
-
Romvr
őstag
válasz
LittleShark #125 üzenetére
Kinézetre nekem jobban tetszett mint az Acer. Bárcsak meg tudtam volna venni az Ali-tól! De nem panaszkodom, így is van egy pöpec kis masinám.
Arra azért kíváncsi vagyok hogy ha felteszel egy MSDN-es Win 8.1 pro-t akkor mennyi helyed marad a 32-ből amit használni is tudsz. Nekem most belakva a 64Gb-ból ( =59Gb) van még 38Gb szabad helyem. Igaz főleg az SD kártyára pakolom a cuccaim mert onnan 1 helyről szinkronizálni a fájlokat a szerverrel.
Gratula a frankón kinéző kis gépecskéhez
-
Fancy-boy
addikt
válasz
LittleShark #125 üzenetére
Gratulálok a géphez! Egy kicsit irigykedem.
Erősen gondolkodom a beszerzésén.
Így végül-is mennyiért sikerült megvenni? 50 alatt megvolt? -
LittleShark
tag
Sziasztok! Ma hozta a postás a Voyo A1 Mini-t. Most épp vele írok. Eddig nagyon jól működik minden. Egy pillanat alatt lekapta a netről a Magyar nyelvi fájlokat. Sebesség is ok.
-
LittleShark
tag
Rendszergazdaként dolgozom egy középiskolában és inkább egy kis tabletet hurcolászok magammal az 1 kilós notebook helyett. A WIFI hálózat állítgatásához, szerverhez + teszteléshez tökéletes lesz számomra. Itthon van egy Samsung LED Tv-m vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel, de az "okos" rendszer sebessége maximum YouTube zenélgetéshez és online filmezéshez megfelelő. Tv-vel akarom használni, addig amíg lesz pénzem egy ECS LIVA-ra.
-
Sir Ny
senior tag
válasz
LittleShark #118 üzenetére
tabletkent tervezed hasznalni, vagy kulso periferiakkal (monitor, bill)?
-
törölt tag
válasz
Várjuk a tapasztalatokat.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Gondolom kell utána fizetni a NAV-nak...
-
LittleShark
tag
Sziasztok!
Ma érkezett be az országba a VOYO A1 MINI tabletecském. Remélem kézhez kapom péntekig. Aztán indulhat a tesztelgetés.
-
Romvr
őstag
Találtam egy érdekes képet az iWork 10 hez
Azaz a rendszer-partíción a szűz Windows összesen 3,7Gb helyet foglal. E mellett van egy 5,4GB-os ImageDrive amin a wim képek vannak (kérdés hogy miért 5,4gb-ot csinált az emberünk holott 3Gb is elég lett volna. Tehát ha 14,9Gb-al visszaszámolunk (16Gb-os eMMC valós mérete), akkor ebből 9Gb lesz a C: azon meg lesz 5,3Gb szabad helyed. Aztán kezdhetsz telepíteni.
Persze ha 3Gb-al számoljuk a WIM image partíciót akkor 7,3Gb lesz a 11Gb-ból szabad. Tény hogy nem sok, de ez így már jobban hangzik szerintem mint a 2-3Gb ami amúgy maradna.Apropó: Rendeltem egy Voyo Winpad A1 Mini-t az AliExpress-ről. 10 napot írtak szállítási időnek
-
Tigerclaw
nagyúr
Vajon ennek a típusnak lesz 2GB RAM 32GB flash verziója?
-
Sir Ny
senior tag
"Ez utóbbi teljes méretű SDXC kártyával bővíthető, melyből már 256 GB kapatású változat is létezik,"
a hivatkozott bejelentesben microSD-t irnak.
-
Romvr
őstag
válasz
Tigerclaw #109 üzenetére
"Nálam egy 23 részes 45 perces sorozat 720p-ben csak 7GB"
Az nem tudom milyen lehet mert pont tegnap
töltöttem levásároltam meg a Csillagkapu Atlantisz első évadját és 28,99Gb Angol és Magyar hangcsatornával, feliratokkal. Pedig ez csak 20 részes de részenként 1,4Gb nagyjából. Még nem láttam olyan valóban jó dual-language 720p-t ami ennél kevesebb lett volna."Ha kell az extra tárhely, akkor meg kell venni a nagyobb SD kártyát"
Ezzel nincs is gond, egy marék szotyoláért tudok saját használatra szerezni, de ha a gép nem bír csak 64Gb-ot kezelni max akkor sok választásod nem maradt.
Több kisebbre én is gondoltam mondjuk szerezni 2-3db-ot, felcímkézni és akkor cserélgethetném filmnézéskor. Mondjuk tény hogy elég hülyén is érezném magam közben
Bár a régi DOS-os Mortal Combat feeling meglenne "Kérem helyezze be a 4-es számú floppy lemezt". -
Tigerclaw
nagyúr
Nálam egy 23 részes 45 perces sorozat 720p-ben csak 7GB és kifejezetten jó minőségű. (H264 MPEG 4 AVC vagy mi a codec) Amúgy meg valamit valamiért. Ha kell az extra tárhely, akkor meg kell venni a nagyobb SD kártyát, vagy esetleg venni több kisebbet ha az olcsóbb, vagy először venni egy kisebbet és később kérni karácsonyra egy nagyobbat :-
-
Romvr
őstag
válasz
Tigerclaw #107 üzenetére
Tablet esetében nálam szóba se jöhetnek az USB-s tárhelyek. Telefonomhoz is adtak OTG kábelt, pendriveból meg mindig van nálam egy csokornyi 32Gb-os, mégsem használom. Hülyén néz ki hogy ott lifeg. Hát még egy HDD... Inkább átmásolom kábelen a telefonom SD kártyájára ami kell és csókolom.
32Gb + 64Gb áll rendelkezésre ha a kínálatot nézem. Bár gyakoribb a 32+32 hogy ne szaladjunk messzire. Ez annyit jelent hogy az első esetben van kb 60Gb szabad helyed, hisz a rendszerlemez legalább 10%-át (3Gb) szabadon kell hagynod a második esetben meg kb 36Gb. Ha azt veszem hogy egy 23 részes sorozat 720p-ben 30 giga körül van akkor mind a két lehetőség vérszegény.
Tesztelésnek itt van az a 32bites 8.1-es rendszer amin Word és Excel van csak telepítve Office gyanánt meg kb 500Mb-nyi egyéb program. Csutkára frissítve a 28,1Gb-ból 17,1Gb a foglalt terület. Sajnos a Windows ilyen, rohadt sok helyet foglal alapból. Így mondhatni hogy a belső tárterület az egészben le van nyelve és csak annyi az effektív szabad helyed amivel bővíted. Ebből pedig az a max 58 giga harmatgyenge lehetőség noha kezdésnek már megteszi. A 128Gb már barátságosabban hangzik de szerintem megfizethető árú ($150-180) tabletek esetében ilyenre nincs is lehetőség.
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát igen, sajnos a wifi-s drive-ok ilyen lassúak, de ugyanaz a Seagate Wireless Plus amire gondoltam, megy USB 3.0-áról is, az meg már jóval gyorsabb, sőt ha megfelel egy csak USB-s HDD, akkor persze sokkal olcsóbb alternatívák is szóba jöhetnek. Mármint ha tényleg nem megoldható, hogy csak otthon álljon rendelkezésre a sok terabyte-nyi adat. Ha jól szelektál az ember akkor azért egy 32GB+128GB több mint elég és akkor még ott vannak a netes tárhelyek is. Az árakról meg annyit, hogy én lassan hozzászokok, hogy mindent az Amazon-Ebay felől nézek és ott pl. a 128GB-s Sandisk UHS-I Micro SD 30k HUF alatt elérhető.
Hogy felismeri-e a tablet az persze egyedi kérdés...aminek vásárlás előtt érdemes utánanézni.
-
Romvr
őstag
Kicsit/Nagyon OFF:
Azok akik azt mondják hogy az 1Gb RAM-al nem lehet mit kezdeni, csak kicsit tévednek. Igaz VMWare alatt teszteltem csak de
- 1024Gb Fix lapozófájl beállítva.
- NOD32 a háttérben
- Skydrive a háttérben
- TeamViewer a háttérben
- Chrome 3 lappal (Bing / PH forum / Youtube) / Word / Windows Áruház / VLC for Windows 8 / MSPaint programok megnyitva.Eredmény:
1Gb RAM esetén 826 Mb a foglalt méret (81%).
A rendszer gyorsan reagál az eseményekre, csak ritkán van pár pillanatnyi lassulás (lehet a gazda rendszer miatt is)2GB RAM esetén 1254Mb a foglalt méret (60%).
A rendszer gyorsan reagál az eseményekre, ritkán de még mindig vannak lassulások (lehet a gazda rendszer miatt). Felhasználói szemmel nem tapasztaltam különbséget az 1 és 2Gb között ilyen igénybevétel mellett.Csináltam egy poén/extrém tesztet is 512Mb-al de úgy a Chrome és az MSPaint megnyitását követően már RAM-ért könyörgött a rendszer. Alapjáraton 380Mb volt foglalt, de a HDD-n dolgozott rendesen a lapozófájl, a rendszer pedig e miatt szinte használhatatlan lett.
Konklúzió: Az 1Gb-os tabletek is teljesen megfelelnek normál tartalomfogyasztásra és kis irodai munkára is.
Csak gondoltam megosztom veletek ezt a tapasztalatot.
Szerk:
(#105) Tigerclaw
A merevlemez Kb 60 ezer forint és még Wifi-N-es sebességgel is max 12.5Mb/s-el menne ami valóságban inkább 10. De akkor mázlista vagy mert nem zavar be semmi. A 128Gb-os microSD meg 40-45 ezer forint. Kérdés hogy ezt lekezeli e a gép vagy kidobtad a pénzt az ablakon. -
Tigerclaw
nagyúr
Elvileg már van 128GB-os micro SD kártya is, de van már 2TB-os hordozható wireless HDD is, pl. a Seagate-től.
-
Romvr
őstag
válasz
Tigerclaw #103 üzenetére
- Dokkoló jó ötlet. De kétféle kellene. Egy olyan amire csak rápattintod amint hazaértél, van USB3.0 legalább 4db, 2DB HDD/SSD férőhely, Gigabites LAN csatlakozó, HDMI kimenet, meg persze töltő. Így egy mozdulattal asztali géppé válhatna.
Meg egy olyan ami notebooká alakítaná (Lásd T100), csak szintén teljes értékű USB3.0-val, plusz HDD-vel és plusz akkumulátorral.Ha ezeket a kiegészítőket értelmes áron lehetne megvenni egy táblagéphez (ami feltételezi hogy létezik egyáltalán) akkor tényleg betörhetne a piacra.
Mondjuk a Notebook- alakításos részt én igazán csak 10"+ magasságában tudom elképzelni.- Sajnos az olcsóság ára a szűkös tárhely. Míg a mostani laptopomban van 1,5Tb tárhely (500 a gyári + 1Tb HDD Caddy-ben) addig ezek gyárilag max 64Gb (értsd 58Gb)-al jönnek és a microSD foglalat miatt ezt ismét csak 58Gb-al tudod növelni. Azaz ha megszakadsz is csak ~120Gb-ot tudsz belepréselni. Erre lenne megoldás a több microSD foglalat (legalább 3), vagy esetleg más alapértelmezett tárolóra váltás (M.2-es SSD?).
- Nekem iPad Minim volt de eladtam mert inkább a laptopot használtam helyette. Túl sok helyen korlátozták a lehetőségeimet. Egy ilyen Windows8.1 tabletnél viszont megmaradna a szabadság.
- "én biztos olyat vennék amiben több a RAM és a háttértár"
Voyo 2Gb RAM és 32Gb háttértár ~38ezer forintért (+ÁFA = 48ezer )
Hasonló tudásban itthon, 1 év Pickup-and-Return garival az Acer Iconia W4 ~70ezer forint (nagyobb maga a géptest, ami miatt nem tetszik), vagy a Lenovo Miix2 64Gb-al ~80 ezer (nincs HDMI de 2év gari és rohadt jól néz ki szerintem).Ha sikerül eladnom a régi laptopom a közeljövőben akkor azonnal veszek egy Voyo Winpad A1 Mini-t. Ha nem akkor csak a jövő hónapban nevezek be.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én egyébként kicsit csodálkoznék, ha ezek a teljes windowst futtató táblagépek nem indítanák el az otthoni PC reformját. A nagyobbik Dell Venue Pro-hoz például van gyári elég nagy tudású dokkoló és tényleg egy mozdulattal elegánsan, kényelmesen átalakítható a tablet asztali PC-vé. Remélhetőleg a kínai cégek is ráéreznek erre és tesznek a saját tableteikre is dock portot, illetve készítenek hozzá saját dokkolót.
Persze megoldható az egész művelet e nélkül is, hiszen ha van USB és HDMI port a tableten, már alkalmas erre, főleg ha USB 3.0-ás portja is van. A W8-as tabletek marketingkampányában ezt kellene kiemelni, hiszen egy W8-as tablet nem csak egy egyszerű versenytárs az iPadok és Androidos tabletek mellett, hanem valami olyanra is képes, amire a másik két platform nem. Ez teszi igazán egyedivé, és kiemelkedővé. Alapból csak egy ultrahordozható 8 inches tablet, amiből egy pillanat alatt asztali PC lehet ami rengeteg előnnyel jár azok számára akiknek ez a teljesítmény megfelel. (az otthoni felhasználók többsége ilyen)
+ olcsó, mivel nem kell venni külön tabletet, asztali PC-t, sőt notebookot sem, persze kompromisszummal
+ olcsó, mert elég sok áramot meg lehet vele spórolni évente
+ esztétikus, mert a nagy 10 kilós téglalap PC nem foglal helyet, nem fűti fel a szobát, nem zúg
+ az 1 gép elve sok előnnyel jár, mivel bárhol veled lehet a PC-d, a leveleid, és a fontosabb fájljaid, akár offline
+ amit otthon elkezdtél a gépen, azt folytathatod út közben, a munkában, majd újra otthon
+ rengeteg x86-os windows-os szoftver fut rajta
+ csatlakoztatható hozzá rengeteg PC-s periféria USB-n keresztűl
+ megfelelő konfig esetén a biztonsági mentés gyors és kényelmesMondom ezeket úgy, hogy iPadom, Macbookom van és még sosem használtam W8-as rendszert. Tetszik a dolog.
-------------
Ebben a tabletben tetszik az olcsósága, de én biztos olyat vennék amiben több a RAM és a háttértár, illetve a dockoló szintén jól jönne. -
Romvr
őstag
Ez szerintem eldöntötte a vitát. 64gb (igen gigabit
) microSD-t már lehet szerezni 15 ezerért is. Az kb 58gb tárterület. Mellé az eMMC-n van még 12... így kiesett a Kingsing.
Szerintem hó végén vagy szeptemberben lecsapok rá, ha még lesz boltokban. Ebben a hónapban azt a 45-öt még tűzifára költöm
-
tjb007
nagyúr
Visszatérve a Voyo WinPad A1 Mini tárhelyének bővíthetőségére. A Voyo szerint a 64 gigabyte-os kártyákkal is elboldogul, nem csak a harminckettesekkel.
-
Romvr
őstag
Az csak (An)Dante saját kiegészítése, egyfajta plusz infó, semmi más.
Írói szabadság mi?A Microsoft oldalán amúgy pontosan hol található ez ?
Sehol. A microsoft-news oldalán viszont fent van[link]
A 256Gb-es kártyát meg biztosan gond nélkül kezelni fogja, mivel az egészen pontosan 32GB
Csak nem te is Degec városában születtél? Hát földim vagy! -
tjb007
nagyúr
Az csak (An)Dante saját kiegészítése, egyfajta plusz infó, semmi más. Ha megnézed a forráscikket, vagy a forráscikk forráscikkét ott sem említenek ilyet. Mindegy, hamarosan kiderül, hogy mennyi igaz ebből.
A Microsoft oldalán amúgy pontosan hol található ez ? Akárhogyan keresem sehol nem találom.
A 256Gb-es kártyát meg biztosan gond nélkül kezelni fogja, mivel az egészen pontosan 32GB -
Romvr
őstag
Itt a cikkben:
"A burkolat alatt egy 1,8 GHz-es négymagos Intel BayTrail-T processzor foglal helyet Intel grafikus gyorsító, 1 GB DDR3L RAM és 16 GB belső tárhely társaságában. Ez utóbbi teljes méretű SDXC kártyával bővíthető, melyből már 256 GB kapatású változat is létezik, igaz, egyelőre igencsak borsos áron."
Microsoft oldalán csak annyit ír hogy "SDHC/SDXC slot" így bár ez feltételezés, de miért ne lenne képes 256Gb-os kártyát lekezelni?
-
Hintalow
senior tag
Amint lesznek róla tapasztalatok, hogy sikerült dio 2-t, Baldurs Gate-et, meg hasonlókat csiholni rajta, lesz egy ilyenem
-
Romvr
őstag
válasz
#56573440 #93 üzenetére
Engem nem is a memória hanem a tárhely bővíthetőségének korlátai meg az USB aljzatok száma zavar. Férjen már rá legalább 3db USB (Normál méret, ne micro-macro) ha már az egyikből az áramot veszi fel amúgy is. Nem hiszem hogy az a 0,2$ akkor veszteséget okozna a negyedéves jelentésben... nem fog kipirosodni tőle egy Excel táblázat sem.
A másik meg hogy mSATA szerű bővítési lehetőség kellene. Azaz lekapom a hátlapot és beletolok a 16GB gyári helyett egy 128Gb-osat aztán felhúzok rá egy Win8.1-et és örülök. Persze akkor kutya se venné a nagyobb kapacitást (drágábban). -
törölt tag
-
vakeger
csendes tag
A múlt héten vettem egy Dell venue pro 11-et. Mondjuk ennél drágábban mert a gép 300 dollár volt, de vámmal postával 400 -ból kijött.
Saját véleményem, de két droidos teló, 2 droidos tablet, 1 Wp7 teló után, hogy ez egyszerűen tökéletes, míg a többinél ez az érzés nem volt meg az első pillanattól sem.
Teljes értékű win8, böngészőben minden megy kurva gyorsan, (java, flash, silverlight), teljes értékű office, és mindezeket gyorsabban tudja, mint a samsung core i3 laptopp, vagy az Amd phenom 98xx asztali 4 maggal. Meglepődtem milyen gyorsan indulnak a programok, és milyen akadás mentesen futnak.
8 másodperc alatt elindul (nem alvó állapotból) a win áruházból a legújabb játék is tökéletesen fut, (már amit kipróbáltam, Asphalt 8: Airborne). Mondjuk cad meg photoshop nincs rajta így azok sebességét nem tudom, de szerintem nem is ide való, azokra ott az asztali.
Az aksija is igen jól bírja, játéktól és használattól függően 4-10óra is lehet. Szinte egyedüli a tabletek között hogy hátlapja levehető, aksija cserélhető.
Egy év hivatalos garancia 92ezerért. Fényezhetném de nincs minek.
Most már látom lesz értelme a wines tableteknek. -
kpal
nagyúr
Lassan végre jönnek a win tabletek , mert már rosszul vagyok gagyi droidoktól amik max vágódeszkának jók .
-
Romvr
őstag
"Ezek a cuccok komoly konkurenciát jelenthetnek majd az olcsó netbookoknak, nem is olyan soká."
Lényegében egy 10,1" tablet olyan billentyűzetes dokkolóval amiben van egy 1Tb-os HDD (vagy egy 256-os SSD a gyorsaság miatt) plusz egy másik 5000-es akksi szerintem sokaknak okozna kellemes pillanatokat. Egy ilyen cuccal én is meg tudnék békélni. Bár én a pótakksit úgy képzelném el hogy ha a tablet mondjuk 20%-ra merül akkor újratölti a dokkolóban lévő, nem pedig összeadódnak. Töltésnél meg ha a tablet 100%-ra töltődött akkor kezdi el a dokkolót tölteni.
Egy ilyen cuccért már szívesen adnék 90-100 ezret is [/skót-mód]Más: Most telepítettem egy 1Gb RAM-al szerelt Virtuális Win 8.1-et és 1GB lapozófájlt hagyva, alapjáraton 500-600Mb RAM-ot eszik. 16 ablakot megnyitva Chrome-al is még csak 700 nál járunk. Háttérben közben megy a frissítés. A 15Gb-os VHD-n maradt még 7GB telepítés után. Office még nincs rajta, de előbb felfrissítem a rendszert aztán megy rá.
Csak kíváncsi voltam hogy mennyire használható egy ilyen "csökkentett" gép és eddig úgy néz ki hogy ez sem vészes. Persze az eMMC tároló is sokat dob a sebességen. Az Acer amit nyüstöltem meglepően gyors volt.Egyre jobban győzöm meg magam hogy a Kingsing W8 is megfelel. Abba meg lehet majd tenni 128-as SDXC-t is így a tárhellyel se lenne többé gond. Utazgatós, filmnézős, netezős gépnek szerintem bőven elég lenne. Amire meg az nem elég arra ott az i5-ös laptop vagy legvégső esetben a Gamer gép.
Persze előbb megvárok egy-két tesztet róla hogy milyen az anyagminősége. Addig a Voyo A1 mini-t is talonban tartom. Tudom hogy az jobb (2gb/32gb) és kb 6 ezer forint a különbség de a max 32gb microSD foglalatától szívom a fogam. -
vimes
senior tag
válasz
Tigerclaw #88 üzenetére
Igen, az emberek 3/4-ének biztosan megfelelne ez a hardver is, akik csak neteznek, néha megír egy doksit wordben, csekkolja a leveleit, stb. Még egy-két régi játék is menne rajta pl. Portal, cs, ilyesmik.
"lejátssza a HD videókat is "
FullHD-t is bírja elméletileg, persze ahhoz a kis tárhely miatt alap egy SD kártya.Nekem is majdnem elég lenne mindenhez, csak két dolog fogna ki a masinán, a DOTA 2, meg a VS 2012. Persze lehet, h a VS 2010 Express C#-ot vinné, az elég is lenne. De ennyi, minden máshoz elég lenne. Aki nem játszik és nem használ speciális programokat, annak ez is fasza kis gép lenne. De 40k körül már vannak 2GB/32GB modellek is.
És az tényleg nem elhanyagolható, h gyakorlatilag a fogyasztásuk egy etióp kisfiúéval vetekszik. Ezek a cuccok komoly konkurenciát jelenthetnek majd az olcsó netbookoknak, nem is olyan soká.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én a windowsos gépeimen (W7) a gyári ingyenes microsoftos víruskeresőt (security essentials) használom és sosem érzem, hogy megakasztaná a gépem. A defenderrel mondjuk volt már ilyen gondom, de azzal is csak XP-n, régi gépen. W8.1-en nem tudom melyik van, de ha SE akkor az nem lehet túl nagy erőforrás igényű.
Amúgy persze nem biztos, hogy épp egy ilyen noname gépet vennék, de ez is jó, mert viszi le az árakat. A lényeg az, hogy kb. 4W-ot fogyaszt, lehet rajta netezni, levelezni futnak rajta az office szoftverek, gondolom lejátssza a HD videókat is, vagyis gyakorlatilag 10 emberből 9-nek tökéletesen megfelel PC-ként is külső monitorral, perifériákkal. Évente több ezer forintot takarít meg az energiaszámlában, nem zúg, nem foglalja a helyet a 10 kilós csúnya gép, sokkal olcsóbb megvenni és ugye egyben ultrahordozható tablet.
-
vimes
senior tag
Hm, értem. És ez pontosan mit fed? Rajta van az MSE gyárilag?
(#83) Duliee: " Pornó-sitekat nem látogatok... " eleget
viccet félretéve nem hinném, hogy jól esne neki vmi erőforrásigényesebb antivírusMás: látom, hogy a KingSing-et már megelőzték 100$-os fronton, egy Meet Emdoor I8080-nal, ami gyakorlatilag a színem kívül megegyezik a KingSing-gel. Utánanéztem, hogy azt mennyiért nyomják, de nem találtam eddig semmit.
-
-
vimes
senior tag
Most nézem, a max. támogatott felbontás 2500x1600.
Más: látom sokak azt mondják, h nem elég ide az 1 GB RAM. Szerintem facebookoló p*csáknak tökéletes választás lenne. Vindózos, tablet és még olcsó is. Még magamnak is el tudnám képzelni Office-ozgatni, vagy néhanapján cs-zni. Nem tűnik ez rossznak.
Egy antivírus program mennyire foghatná vajon vissza a táblát? -
törölt tag
legjobban egy holo kijelzős, energiát termelő okosórára várunk. prociból én megelégednék azzal, ami a kvantumszámítógépek után jön, abból egy 3000 magosat, az se baj ha ingyen, és gondolatverzérelt, és van hozzá dedikált ingyen sör gomb. ingyen sör gombot minden tabletre ms!!!!
-
Sir Ny
senior tag
válasz
Tigerclaw #76 üzenetére
A legjobban egy 8.9 incs atmeroju gombkijelzos tablettal vaghatnanak a Ms ala!
szerkesztes: de amugy igazad van, amig aron alul adjak a termekeiket a Ms es az INtel, addig kb ez a legjobb megoldas, talan csak az adatok masolasa tartana sok ideig. Lehet hogy lassabb az USB-je, mint az internet USB-etherneten, de a memkartya irasi olvasasi sebessege se tul nagy. Ez mondjuk nem sok kompromisszum. A masik a keves RAM, ennyi RAM-ra mar egy Ubuntut se szivesen tennek. (nekem boven eleg a negyede, kicsik az igenyeim, de nem ajanlanam senkinek aki azt varja hogy amit csinalni akar, az ertelmes idon belul megtortenjen)
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha képes lenne meghajtani egy full HD-s monitort a kimenetén, elég lenne rádugni egy (aktív) USB elosztót, arra egeret, billentyűzetet (opcionálisan külső HDD-t) és kész is lenne az ideális ultra alacsony fogyasztású PC otthonra. Nagyon remélem, hogy idén végre lesz AMD-s tablet is a piacon. Amúgy elmehetnének a 8,9 inches kijelzőig, ha 9 alatt van ingyen rá a rendszer.
-
xedos
addikt
Hoppá, igazad van. A korábbi ASUS-omban 50-80Mbyte-ot tudtak, ebbe az ACER 820W4-ben 50+180Mbyte=sec!!!
Más: 64Gigás változatnál frissítések után kb 34Giga szabad hely van.
Amúgy lehet, műanyag a háza. De elég merev! A kijelző színei és felbontása is szuper.
A nálam lévő +g-s GPS-es változat- ez itthon nem forgalmazzák, de kint is laza 400Euro :-( -
Na ez igen.Szóval lehet ennyiért is csinálni táblagépet,ráadásul nem rosszat.Ha elérne egy szer valaha hozzánk,biztosan hatalmas sikert aratna.Amellett még jól is néz ki.
-
-
Kövezzetek meg, de nagyon tetszik
-
domos
senior tag
1GB RAM Windowsnak akármilyen áron kevés, mert egy Chrome alatt összehalja magát. Inkább lett volna 2 magos CPU + 2GB RAM...
-
-
Romvr
őstag
Egy sima Win8.1 32 bit telepítve + Office csomag lehetett azon a gépen. Acer Iconia W4 32 biten 25Gb(C:/ lemez) /13Gb volt a szabad hely. Ha aránylik ez is akkor az 5Gb szabad helyet feltételez egy frissen kicsomagolt gépnél. Plusz frissítések akkor legyen 4,5Gb. A képen 3,9 látszik, bár gondolom feltett rá pár dolgot a teszteléshez ami simán adhatja azt a + 600Mb-ot. Egy izmosabb böngészés során is összejön Temp fájlokból.
Bár tény hogy látszik a particiónál hogy "Wim"... de a számok ellentmondanak ennek.
szerk.: Tudod linkelni a review-ot?
-
Romvr
őstag
Ez csak a beetető ár. Erre még mindenki rárakja a költségeit meg a hasznát és máris 40-50$-nál járunk. Plusz ÁFA és már ott is vagyunk hogy kifizettél 200$-t egy 100$-osként reklámozott cuccért.
szerk.: Mondjuk magyar boltban ez így nézne ki:
99$ eredeti ár -> 99€-val szorozzák fel így lesz 32ezer forint. Erre jön a haszon + szállítás míg eljut hozzánk, 45 ezer, plusz áfa azaz 58 ezer. Erre még rámegy egy kis árrés is, ha nem közvetlen a forgalmazótól veszed azaz 60-65 ezerért vetted meg azt ami eredetileg csak 23 ezer forintnak hirdettek (99$). [/ROSSZINDULAT] -
vimes
senior tag
Nem tudom hol 99 dollár a cucc, 140-ért vesztegetik aliexpressen, mondjuk annyiért se rossz
-
nonsen5e
veterán
Cseréljék ki a 3G-t minimum plusz 1GB RAMra és rendelem.
-
Romvr
őstag
Egy WimBoot-os lemez így néz ki:
Pont az a lényege hogy az általad Recovery-nek nevezett részben van a rendszer (ami max 3 giga 32bit esetén) és a 10gb-os részen csak pár száz megányi Pointer Fájl van, meg max a lapozófájl. Ha erre jön rá az 500Mb frissítés akkor is legalább 8 gb szabad helynek kellene lennie. Így amit linkeltél az vagy egy szénné telepített gép amire nem csak a Win+Office ment fel, vagy pedig nem WimBoot-os.
-
puby1990
csendes tag
Bocsi, hogy beleszólok, de a te verziód sem korrekt. A sorok és oszlopok definiálása rendben van, azonban a 32 sort összeszorozni a 86 oszloppal, egy teljesen irreleváns adatot ad. Ugyanis az a 32 sor a tablet javára 32*1280 pixelt(40960) jelent, még a 86 oszlop a laptop előnyére hoz 86*768 pixelt (66048). Így látható, hogy a különbség 25088 darab pixel a laptop javára.
Bocsi, nem kötekedésnek szántam, csak bántotta a szememet.
-
Cyberpunk
félisten
Ennyiért én is veszek.
-
tjb007
nagyúr
Pedig ez az. Az, hogy én Recovery-t írtam oda a képre Images helyett ne tévesszen meg, az az én „hülyeségem”.
Más nem is lehetne, a normál módon felrakott fel sem férne erre a 16GB-ra úgy, hogy még maradjon hely egy másik partíciónak is is.
Az a 9,3GB úgy oszlik meg, hogy:
- ~ 4GB maga a rendszer
- ~ 1GB lapozófájl
- ~ 500MB Windows frisstíések -
halkow
őstag
Mi lesz itt? Wp forradalom
A végén még a tesco fogja árusítani az olcsó ablakot -
-
Sir Ny
senior tag
Ha japan lennek, es fuggolegesen olvasnek, akkor szamitana a kepernyo hossza. Europaban a fuggoleges hely az ami szamit. Lasd meg konyvek(azmi?), weboldalak (kb 70 karakter utan megtorik a sort, gorgetni is lefele kell. Sokat.), ablakok es ablakkezelok (ahol a cimsor, menu1, menu2, menu3 es az allapotsor is a fuggoleges helybol vesz le).
A vizszintesen tobb hely meg inkabb zavaro, mintsem jo lenne. Tavolabb van az aranymetszes aranyatol. Aranyaiban sokkal rovidebbek a sorok a kepernyohoz merten, ha aranyaiban ugyanolyan magasak a betuk. Tobbet fogyaszt, nagyobb tomegu a szamitogepem tole, vilagit a szemembe.
(tenyleg nem akarom teleoffolni a topikot, csak mostmar nagyon bosszus vagyok, kreten az osszes piacfelmero es nem latnak a szemuktol, direkt rosszat akarnak nekem, vagy en vagyok helikopter? A HP530-camat egy masik HP530-ra kell cserelnem? Nevetseges.)
-
Romvr
őstag
Ismerőstől venném, használtan. Ő meg hogy honnan szerzi azt nem tudom, de amíg nem 128 gigányi gyerekpornóval adja addig egy szavam se lenne.
(#49) Rick4: Eh... igen hülyeségeket írtam valóban... megesik az ilyen pénteken "agymosás" után.
De akkor is 0,2% -nyi területről beszélünk egy 1366*768-as kijelző esetében. Nem hiszem hogy sokat nyomna a latba. -
-
Rick4
félisten
-
-
Romvr
őstag
Ennek a felbontása 1280x800
Átlag laptop felbontás: 1366x768
Tehát 86 sorral több a laptop szélességében
Valamint 32 sorral kevesebb magasságában
Tehát egy normál laptopon így is 54 pixellel több van mint ezen a táblagépen. A DPI az ami több.Amúgy most azon vacillálok hogy:
Ez vegyem: Kingsing W8
Kontra:
- 16 Gb tárhely
- 1 Gb RAM
Pro:
- 7000 forintért rakok bele 128Gb-os C10-es SD kártyát és a tárhely gond megoldva.
- 3G (Telefon merítése nélkül is tudnék netezni menet közben)Vagy ezt: Voyo Winpad A1 Mini
Kontra:
- microSD foglalat ami miatt max 64 gigát tudnék bele venni horror áron (papíron csak 32-őt)
Pro:
- 32Gb tárhely
- 2Gb Ram
- Jobb hangszóró elhelyezkedésNekem a tárhely fontos mert sok anyagot hurcolnék magammal tehát az első jobb választásnak tűnik, ugyanakkor a 2GB ram miatt kisebb az esélye hogy bármi megakassza a szerkezetet. Bár tényleg nem izzasztanám 3D munkákkal meg mifene, de böngészőben gyakran van nálam nyitva 20-30 oldal ami ezért eszi a RAM-ot rendesen Chrome alatt.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha nem atomos lenne, hanem AMD Mullins, máris rendelném meg.
-
Sir Ny
senior tag
Miert van ebben nagyobb felbontasu kijelzo, mint a 200 000 ft alatti 13-15.6 laptopok mindegyikeben?
(most utalom az osszes tabla termekbejelentest, mert kerestem, de nem adnak laptopot 16:10 keparannyal es 800+ sornyi pixellel)
-
szlovibuki
tag
Erre kíváncsi leszek...
-
válasz
djculture #41 üzenetére
Fizikai védelem, Ezek akkor sem ipari gépek.. De még csak nem is business class...
Nekem 80$-os tabletem van, 9 éves öcsém nyúzza 4 hónapja, elég intenzíven... És bírja... Biztos magas kvalitások kellenek valakinek, de 20 ropis cuccról beszélünk, ami nem szineződik ,nem roppant meg, nem tört össze, kapott, puffant, használva van...
Nem általános vélekedés, hogy a "béka segge alatt"...
Miből legyen, azbesztből? Gorilla Glass meg edzett üveg mit ér? törik mint a ropi.. Nem a fizikai erős behatások ellen véd, a KARCOK ellen igen... de ez mondjuk szerintem már rég köztudott
-
djculture
félisten
válasz
Tigerclaw #39 üzenetére
Ezeknek a tableteknek a legnagyobb baja a fizikai védelem, mondom egy nagyobb rázkódástól ütéstől tönkremennek. A panelje is már fólia, a kijelző meg már sokszor felbontás után elszinesedik egykét helyen .. Szerintem a minőségük a béka alsó fele alatt található. Hiába használhatóak ha még a 100k feletti darabok is a legótvarabb műanyagból vannak nulla fizikai védelemmel. Telefonokba van legalább merevités meg gorilla edzett üveg stb ezekbe semmi
-
Romvr
őstag
Ez inkább egy határozott nem (ha szűz a rendszer és nincs szarrá telepítve). Más lenne a partició kiosztás is. Ez sima hagyományos
A WimBoot az így nézne ki:
Azaz több hely a C meghajtón, nincs recovery particióMég 130 dollár + áfáért se rossz, bár akkor már inkább a 2GB RAM / 32Gb tárhely, de 3G nélküli verziót venném.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
djculture #33 üzenetére
Épp azért csökkentek a tablet eladások, mert telítődött a piac. Ez viszont egyáltalán nem azt jelenti, hogy pár év múlva megy a levesbe, mint a netbookok. Épp hogy a tabletek voltak azok akik kiszorították a netbookokat. Jelenleg nem látok semmit, ami átvehetné a tabletek helyét. Munkára, a magasabb árszegmensben ott vannak persze az ultrabookok, de az már 900-1000 dolláros ársáv. A tablet kicsi, könnyű, nagyon hordozható, nagyon hosszú az üzemideje és ha kell használható billentyűzettel, touchpaddal. Ahogy fejlődik a technika, ez még vékonyabb, könnyebb, erősebb lesz, még tovább bírja akkuval. Ma már vannak gamer tabletek is, ha valakinek az erő fontosabb, mint az üzemidő. Ugyanígy megoldható, ha okostelefont akarsz tablet kabátba tenni, sőt lehet a tablet, vagy akár a telefon is az otthoni "PC" központi eleme dokkoló segítségével.
-
törölt tag
"Arra mire való én nagyon jól tudnám használni:
- Otthon filmet nézni, netezni
- Út közben e-maileket olvasni, zenét hallgatni, vagy munkához előkészíteni doksikat
- Munkahelyen rádugni projektorra és levezetni a prezentációt...stb"nem vagyok egy droid fan, de ezeket ugyanúgy meg tudod csinálni egy droidos tableten is, ami azért lehet olcsóbb, hosszabb üzemidejű, stb.
nekem azért lenne jó egy tablet jellegű (nekem inkább a laptoppá dokkolható az ideális de az más kérdés) win-es izé, hogy menet közben ezeket az alap dolgokat meg tudjam oldani, és ha hazaértem akkor bedokkolva kvázi teljes értékű rendszer előtt üljek. erre viszont pl a t100 is határeset nálam, ha lenne 4 giga ram benne akkor már rohtantam volna érte, de így marad majd a t200 vagy akármi ami kijön ilyen árszegmensben két év múlva
-
-
csendes
addikt
Használtam irodában notebook-ot XP-vel 1 GB RAM-mal, nagy Excel táblázatokhoz és webkliensként több vállalati rendszerhez, központilag telepített vírusírtóval és kódolt merevlemezzel súlyosbítva. Amíg a vírusellenőrzés ment, gyakorlatilag használhatatlan volt, de az Excel is gyakran lapozott.
-
djculture
félisten
Hát én nem adnék 70-et egy ilyen műanyag szrért.. Panel is hihetetlenül vékony az összesben már egy kis ütődés is kinyirja őket.
De amúgy globálisan csökkennek a tablet eladások, még a nagyobb kijelzősek tartják magukat de abban is telítődött a piac. Pár év és mennek ezek a kukába ugyjárnak mint a netbookok. -
-
xedos
addikt
válasz
djculture #28 üzenetére
Teszteltem pár ilyen cuccot... Lenovo, DELL ACER W4
mindegyikben 2Gbyte RAM volt... az 1-et nagyon kevésnek találom. Ezekben a belső tároló egy lassabb winyó sebességén fut - nem SSD!
A 8"-osok média fogyasztásra alkalmasak, néhány egyszerűbb játékra stb...
A 10"-osokon már a word-excel is egész jól használható.
Tök jó az akku idejük, viszon a tükrözödés miatt csak beltérben használhatóak :-(
Itthon az ACER-nek volt akciója a W4 820 32Gbytre kb 70.000Ft ajándék tokkal -
Romvr
őstag
"Mert előre Skypehoz ok, de h hátra"
Szintén Skype-hoz. Én az esetek 30%-ban a hátlapi kamerát használom hogy megmutassak dolgokat a másik félnek (jelenleg telefonnal). Szóval nem ökörség a hátlapi kamera, de mivel nem fotózni akarok ezért elég a 2Mpx is, ha az hoz egy elfogadható minőséget (értsd napfénynél nem fehérséget látsz, mikor beúszik egy felhő akkor meg nem feketeséget csupán)
-
djculture
félisten
válasz
gyurkikrisz #3 üzenetére
Azért nem mindegy hogy 1-2 év múlva milyen áru cuccot kell a kukába dobni, mert mindegyik igy jár.
-
babkukta
senior tag
2 Mp-es fő kam?? Lehidalok.. komolyan. Vki mondja már el, h mi értelme 2 Mp-es fő kamnak?????? Mert előre Skypehoz ok, de h hátra.... inkább költségcsökkentés miatt leszedhetnék azt is róla, úgy is használhatatlan
(#27) Dare2Live: tudom h 99$. Csak lehetne mondjuk 90, vagy 95, ha azt a sz.rt mondjuk nem rakják bele. Ezzel nem lehet fényképezni!! Szebbet rajozol bakker, mint ez. Egy tábla amúgy is rosszabb képeket szokott csinálni, mint egy telefon. Namost telefonnál is sz.r a 2 Mp, akkor ennél? Nem beszélve arról, h kínai gyártóról beszélünk, amit még tetőz az, h szinte noname, tehát valszeg kakik a kamerára. Csak + költség. Olyan, mintha ráraknának egy + gombot az előlapra, aminek semmi értelme nincs, és még működni se működik, de fizetsz érte
-
Romvr
őstag
Solidege, Autodesk és Sony Vegas nem tabletre való. Böngészni, filmet nézni, word-excel ahhoz bőven elég. Tegnap 30percet nyüstöltem egy ilyen táblagépet (Acer Iconia W4) és elképesztően gyorsan működik ahhoz képest hogy egy kis "deszka" az egész.
Amivel bajom volt az hogy a 32Gb-os verzión mielőtt még elkezdtem telepítgetni volt 12,5Gb szabad hely gyárilag (ebben már az Office is benne volt). Így egy 16Gb-os modellen valószínű hogy SD kártya nélkül egy MPHC-t nem tudsz telepíteni. Hacsak nem WimBoot-al jönnek már, mert akkor a 16Gb-osra kapsz 13Gb szabd helyet ami már egyből jobban hangzik.Arra mire való én nagyon jól tudnám használni:
- Otthon filmet nézni, netezni
- Út közben e-maileket olvasni, zenét hallgatni, vagy munkához előkészíteni doksikat
- Munkahelyen rádugni projektorra és levezetni a prezentációt...stbLényeg hogy kicsi, könnyű, de mégis sokkal többre, sokkal jobban lehet használni mint az iOS-t és az Androidot. Ráadásul ha Windows környezetben dolgozol amúgy is akkor még a megszokott programokat sem kell lecserélned.
-
-
-
rbertkrl
aktív tag
Lehet elég láma kérdés lesz, de nem nagyon vagyok otthon ebben az inteles tablet mizériában, de X86-os programok futtatására akkor tulajdonképpen lehetőség nyílik ? Teszem fel... Elkezdhetek rajta python programokat írni ha úgy tartja kedvem desktopon ?
-
Romvr
őstag
Ha csak 100$+ÁFA akkor jövő héten már meg is van véve (feltéve hogy kapható). Ha 30-40 körül tudok venni egy teljes értékű windwos-al és Office-al szerelt gépet akkor nem sz*rozok tovább
A teljes értékű SD kártya bővítési lehetőség, így ha akarom akkor 128 gigával is félturbózhatóm. HDMI kimenet így TV-re dugva is használhatom... Tetszik!Kérdés: Ezek az új Win8.1-es tabletek már WimBoot-al jönnek?
-
blade zte
őstag
válasz
gyurkikrisz #3 üzenetére
Kívnságod számukra parancs, tessék egy tablet amiért ha szerencsés vagy csak 180 dolcsit kell fizetned:
[link] -
Tetszik, főképp az asztali verzió miatt. Nekem bejött, megvéve, ha találok elérhetőként vhol
-
dsr
senior tag
Ha 100$-ért be lehetne szerezni , akkor teljesen korrekt lenne.
-
peestee83
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #9 üzenetére
Milyen komolyabb programra gondolsz? Az 1 GB bőven elég a taboknak, telefonoknak WP alatt. Nekem 512 MB van a telefonban, és Asphalt-tal is tudtam játszani, szépen visz mindent. Erőforrás igények alapján nem szabad összehasonlítani az Androiddal, erre hamar rájöttem.
-
batai15
félisten
Tetszik. Mondjuk nem vagyok wtabokban othol,de ez a spec mire elég?
-
kbyte1024
veterán
tetszik
-
tjb007
nagyúr
Ahogyan a többi 100 dollárosként beharagozott modell sem került ilyen áron piacra (ez inkább ilyen ajánlott fogyasztói ár, vagy kereskedői beszerzési ár), úgy ez sem. 130 dollár körül mozog az ára, ami persze még így sem egy rossz ár ha azt nézzük, hogy van benne 3G modem is.
Mondjuk a vásárlástól elveheti a kedvet a nem túl ismert brand.(#5) mmmb80
Ennyire kevés: [link]
-
mmmb80
tag
Nem kevés az az 1GB Ram a 8.1-hez?
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
fene se tudja már manapság, hogy a 8" az telefon-e vagy tablet
-
gyurkikrisz
őstag
Hát ez nagyon béna. Akkor inkább 180$ körül egy 32GB/2GB háttértár RAM arányú tab.
-
Peaceliker
addikt
Ez igen jo ajanlatnak hangzik!
-
Nem PH-re akart menni a cikk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest