- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Szereverek többségéből valóban nem, viszont a workstationok lapjai többségében szabvány ATX lapok (esetleg E-ATX a dualok esetén). Én gépet szoktam venni ezekből, mert eleve táppal és mindennel vannak, csak a RAM-ot, CPU-t, GPU-t kell nekem megoldanom. Supermicronak egyébként rengeteg ATX méretű 2011-es lapja van, ilyenem is volt (X10DRi), imádtam.
Ha bevált, akkor nem szóltam, Nekem nincs bizodalmam, még akkor sem, ha újak. Nem ismerema gyártókat, nincs támogatás, nincs tapasztalat. Mondjuk nekem munkára kell, hobbiból én is bevállalnám.
-
Vesa
veterán
A 2011 platform még mindig ütős tud lenni, különösen egy jobb fajta V4-es Dual Xeonnal. Nekem is van még egy Z840-em, bár pont most ment nyugdíjba. Azt viszont nehezen látom be, miért kéne normális support nélküli kínai lapokat hasnzálni, amikor a leselejtezett szerverekből kiváló minőségű lapokhoz lehet jutni (pl. Supermicro). Vagy akár komplett HP, Dell Workstationokhoz.
Amúgy jó cikk, jó platform! Különösen munkára, de játékokban is elzörögnek a magasabb órajelű verziók.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- Kukirin M4 elektromos roller
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest