Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Szereverek többségéből valóban nem, viszont a workstationok lapjai többségében szabvány ATX lapok (esetleg E-ATX a dualok esetén). Én gépet szoktam venni ezekből, mert eleve táppal és mindennel vannak, csak a RAM-ot, CPU-t, GPU-t kell nekem megoldanom. Supermicronak egyébként rengeteg ATX méretű 2011-es lapja van, ilyenem is volt (X10DRi), imádtam.
Ha bevált, akkor nem szóltam, Nekem nincs bizodalmam, még akkor sem, ha újak. Nem ismerema gyártókat, nincs támogatás, nincs tapasztalat. Mondjuk nekem munkára kell, hobbiból én is bevállalnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest