- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
771-es wokstation dual lapokból 0 ról én is építettem asztsli gépet cikk is van róla. 2011 v3 as wokstationok nagyon jók. T810-nél programozóval all core turbo is megoldható, de még elég drágán megy. Múltkor lemaradtam 50 000 ft volt egy HP z440 és z640, gagyo v3-as procival vga nélkül. Pont nekem való konfig, amit lehet buherálni
-
Support
, jó sztem, legalábbis az én lapomhoz, Win7/10/11 driverek, a 10- est próbáltam ki, teljesen jól működik vele. Persze mint retrokedvelő, azt sajnálom csak hogy az XP már nem támogatott 2011 esetén.
Valamint a szerverekből kiszedett lapok nem szerelhetők normál házba, meg a tápcsatlakozó sem szokott szabványos lenni. Legjobbak ezek a kínai lapok sztem. Nézegettem más desktop lapokat is, drágábbak, használtak, nem tudni az előéletüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest