- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
válasz
Döglött Róka #9 üzenetére
én is csak androiddal
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #32 üzenetére
Egyelőre 1 felhasználási terület látszik, de ahhoz pontosan időre van szükség, hogy több mindenre is alkalmas legyen. Én nem feltételeztem egyáltalán, hogy csak egy területre lenne alkalmas épp az ellenkezőjét álítom. Ezekhez kell idő, ami után valóban használható lehet a dolog. Egyelőre szépen meg jól hangzik, de valódi értelme nincs egy kis tablettel szemben amin asztali rendszert futtathatsz. Mert ha már bluetooth egeret meg billentyűzetet hordani kell magadnál(mert ugye ez nem található meg mindenkinekinél és mindenhol ameddig teret nem hódít magának amihez ugye megint csak időre van szükség) akkor már egy kis tablet hordozása sem sem okoz gondot.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #29 üzenetére
Mi volt ezen terelés? Logikus amit írok és így is működnek a dolgok. A használhatóságot nem úgy írtam, hogy nem működik(ha esetleg félreértetted), hanem, hogy hiába létezik még nem lehet kiaknázni a lehetőségeit azonnal. De ebben nincs semmi meglepő.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #25 üzenetére
Szóval szerinted amint megjelenik a 940 vagy 950, azonnal lesz kismillió univerzális alkalmazás, szolgáltatás akár már kész rendszerek különböző cégeknél amik a Continuum lehetőségeit maximálisan ki tudják aknázni? Nem kell hozzá mondjuk 1-2 évnek eltelnie? Hm... mert ugye minden így működik. A Win10Mobile is azonnal sikeres lesz és amint megjelenik a rendszer kismillió androidról és iOS-ről átportolt alkalmzás fogja ellepni a Store-t....
Szerintem nem nehéz levonni a következtetést, hogy 1-2 generációnak úgyis le kell futnia mire valóban egy használható feature lesz. Ha egyáltalán az lesz.(#24) Plazmacucci: iPhone-ra talán igaz amit írsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged