- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
az msi logo az nagyon szép, nem világítanak át a ledek, meg volt még egy másik elem is ahol szépen megoldották
de az a csík förtelmes, átlátszanak a ledek és alig van benne led
természetesen zónánként nem lehet állítani, mért is lehetne
a crucial rgb is rettenet, de ledenként lehet állítani
én nem szeretem az rgb-t, de vga-ból a gaming az egyik legjobb, én átállítottam pirosra oszt' kész - ramból meg anno azért vettem, mert jóval olcsóbb volt a non-rgb verziónál, de azzal nem tudtam együttélni -
ennek a tridentnek a textúrája nem tetszikSynthwave
a mushkinon és aegisen olyan borda van amit anno kínából rendeltem pár száz ft-ért a mezítlábas ramokra
hát ööööö izé, elég oldschool megoldás a "csipesz" és szépnek személy szerint nem mondanám - a színtől vonatkoztassunk el-
most is van ilyenem csak rézből, na az tényleg elegáns - gondolom ezeken alu van - -
Chaser
legenda
nálam pl fontos, pont annyira mint a műszaki tartalom vagy a zajszint olyan hw-nél ami nem néma alapból, úh. sokszor vakarom a fejem hogy ennek a triónak mindenben megfeleljen az adott hw
ha a gyártók szerint nem lenne fontos, nem lenne rgb csillámpóni már mindenhol - aminek a többsége gagyi, majdnem elsírtam magam a 3070 gaming z-nél mennyire ócska az rgb csłk az oldalán, pedig az nem lowend kategória -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest