Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Spa volt, az lett volna za első kieg. a Merci és a Ruf kocsikkal. Az ingyen is lett...mindenkinek mert csúsztak az 1.0-val, az EA vásárlók ezután kaptak egy ígéretet a (második) első DLC-re 50%-n. azt meg kinyomták előrendelésbe eleve 33%-n 10 euro-ért.
Amikor az EA megjelent 4 pálya volt benne és 11 autó, Kunos ígéretett tett 35 autóra és 11 pályára az 1.0-s megjelenésre.
Lett belőle 12 pálya és 37 autó (Spa és a két kocsi miatt).
Minőségi add-on pályák vannak bőven, simán befér, Glava Zete, Pikes Pike, Grobnik, Suzuka, Longford 67', Gentrack1, Bathurst, és van még vagy 10-20 rFactor minőségben (vagy kicsit jobb mint Le Mans Sharte, Castle Hill..stb).
..
Az meg hogy férjen be ingyen egy 10 autós +1 lézerszkennelt pálya az egy vicc. -
.LnB
titán
Ja bocs, azt nem te írtad, hogy warezolsz. De lényegében igaz nem?
Szerintem is kevés benne a tartalom, de ami van az nagyon magas minőségű, és ez a lényeg. Játszottam én a GT6-al, abba van tartalom és a játék még sem ér szerintem annyit se mint ez a Dream Pack DLC.Számomra ez a DLC nagyon kívánatos, sok olyan autó van benne amiért boldogan fizetek. A pályáról nem is beszélve.
-
Csapoati
nagyúr
Fél árról volt szó és ezt tény, hogy nem is tartották, de állítólag azért, mert alapból egy alacsonyabb árat hoztak ki a dlc-nek. Azt azért vedd figyelembe, hogy a Kunos sokkal kevesebb emberből áll, mint a Slightly Mad Studios. Az iRacingről meg akkor tudod, hogy csillió pénzbe fáj és a pCars sem épp olcsó (és ahhoz is lesznek fizetős dlc-k). Sajnos manapság ez az általános, én ezért nem is háborodom fel azon, hogy pénzt kérnek ezért. Na meg ne felejtsük el, ez szimuláció, itt az autók viselkedése a lényeg, azzal meg nem lesz baj, ez tuti.
-
Csapoati
nagyúr
Tudsz mutatni egyetlen olyan szimulátort (tehát Forzák, GT-k kiesnek - hiába szeretem őket én is, messze vannak a valóságtól), amiben ennyi pálya és autó van? Talán még a Project Cars lesz a legközelebb ehhez a maga 30+ pályájával és 50+ autójával, de a többiben sokkal karcsúbb a felhozatal. Egyébként van újdonság, pl a RUF Yellowbird karácsonykor került bele. Lehet, hogy warezban még nem elérhető...
-
Csapoati
nagyúr
Ne is mondj, ha nem tudod mennyi munka egy ilyet összedobni. A játék megjelent, ezután teljesen ugyanúgy mennek a dlc-k, mint a többi játéknál. Sőt... nézz csak meg egy Grid 2-t, ahova milyen dlc-k jöttek és milyen árakon. A lézerszkennelés baromi drága dolog ám, a realizmusra való törekvés úgyszintén. Márpedig itt nem kockaautók gurulnak körbe. De nyugodtan megnézheted a többi szimulátor árait is. Különösen az iRacinget, az rFactor 2-t és a RaceRoom Racing Experience-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest