- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
"A TIER_3-ra a legkönnyebb dolgozni, mert abban van a legkevesebb limit. Azt használsz, amit akarsz, mert mindenből végtelen erőforrás áll rendelkezésre"
Végtelen erőforrás? Azért elég bután hangzik, ezek szerint megvesszük a legkisebb gcn-t mert az is t3-at tud, , top kártya meg minek...ha mindegyik ugyanugy végtelenül erős..
Másrészt meg azt mondtad, hogy a jövöben a tonga meg hawaii, a felépitésük miatt elönyben lesznek, tehát, kb a first gen gcn se sokat érni akkor nem?
Hiába gcn alapú, már elavult, kevés lesz és ezért is inkább tonga-t kel venni es nem 280x-et ugye? -
nyakdam
aktív tag
Én arra akartam kilyukadni, hogy nem nehezebb(ezáltal több pénzebe kerül) megírni 3-as szintre a progit mint eddig? Mert ha igen akkor biztos, hogy megreked az 1-es szinten a dolog, és lényegében DX11-et kapunk.
Szerinted a DX12-re könyebb, gyorsabb megírni a kódot mint DX11-re?
-
nyakdam
aktív tag
A DX11 az 8 UAV-t kezel nem? Nekem úgy tünik, hogy az első így a DX11-et jelenti csak kapott egy DX12 nevet.
Én nem látom, hogy tényleg megírnák a valódi DX12-es kódot melyet efektek kikapcsolásával lebutíthatunk DX11-re. Ezt szerintem az elmúlt 1-2 évben megtudták volna csinálni mivel az AMD kártyái támogatják a DX11.1-et ami kb a kettes szintnek felel meg, és mégsincs rá írva semmi.
Mi változik most mikor ugyan az a felálás? A piacon ugyan az a felálás, és ugyan úgy megkell írni a DX11-et nevezzék azt bármi másnak, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gumi és felni topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest