- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
"A TIER_3-ra a legkönnyebb dolgozni, mert abban van a legkevesebb limit. Azt használsz, amit akarsz, mert mindenből végtelen erőforrás áll rendelkezésre"
Végtelen erőforrás? Azért elég bután hangzik, ezek szerint megvesszük a legkisebb gcn-t mert az is t3-at tud, , top kártya meg minek...ha mindegyik ugyanugy végtelenül erős..
Másrészt meg azt mondtad, hogy a jövöben a tonga meg hawaii, a felépitésük miatt elönyben lesznek, tehát, kb a first gen gcn se sokat érni akkor nem?
Hiába gcn alapú, már elavult, kevés lesz és ezért is inkább tonga-t kel venni es nem 280x-et ugye? -
nyakdam
aktív tag
Én arra akartam kilyukadni, hogy nem nehezebb(ezáltal több pénzebe kerül) megírni 3-as szintre a progit mint eddig? Mert ha igen akkor biztos, hogy megreked az 1-es szinten a dolog, és lényegében DX11-et kapunk.
Szerinted a DX12-re könyebb, gyorsabb megírni a kódot mint DX11-re?
-
nyakdam
aktív tag
A DX11 az 8 UAV-t kezel nem? Nekem úgy tünik, hogy az első így a DX11-et jelenti csak kapott egy DX12 nevet.
Én nem látom, hogy tényleg megírnák a valódi DX12-es kódot melyet efektek kikapcsolásával lebutíthatunk DX11-re. Ezt szerintem az elmúlt 1-2 évben megtudták volna csinálni mivel az AMD kártyái támogatják a DX11.1-et ami kb a kettes szintnek felel meg, és mégsincs rá írva semmi.
Mi változik most mikor ugyan az a felálás? A piacon ugyan az a felálás, és ugyan úgy megkell írni a DX11-et nevezzék azt bármi másnak, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest