- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
Amennyiben jól beállítod akkor nem indítja újra magát a rendszer frissítés miatt, nekem volt hogy egy hónap után vettem észre hogy a 0-24ben üzemelő gépem frissítést szeretne telepíteni. Semmi USB problémám nincs pedig megjelenése óta használom a WIN10-et, illetve semmi akadás nincs a rendszerben, vagyis a legelső hetekben volt amikor is kiderült, hogy a LAN driver-t a cég fejlesztői szarul írták meg és egy kisebb terhelés esetén is megakasztotta a rendszert, de cseréltem és azót nincs ilyen gond sem. Kértem, hogy magától ne frissítsen drivert, nem teszi. Kikapcsoltam az adatvédelem alól minden számomra nem kellő dolgot és azóta sem kapcsolta vissza magát önkényesen. Az átláthatóság szubjektív, nincs vele gondom, vezérlőpultból ha kell valami akkor onnan előkeresem. Az ablakos módra nem tudom melyik program indul számodra így, mert nekem minden játék vagy program megfelelően teljes képernyős üzemmódban indul, semmi gond nincs itt.
Szerintem akinek nem működik valami jól, ott driver hiba van a háttérben a legtöbb esetben arról sem az MS, sem az operációs rendszer nem tehet, de ez minden operációs rendszer rákfenéje volt az eszköz/alkalmazás gyártók oldaláról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Íme az új Android Auto!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux haladóknak
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest