Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dreimus

senior tag

válasz ted_tris #58 üzenetére

Amennyiben jól beállítod akkor nem indítja újra magát a rendszer frissítés miatt, nekem volt hogy egy hónap után vettem észre hogy a 0-24ben üzemelő gépem frissítést szeretne telepíteni. Semmi USB problémám nincs pedig megjelenése óta használom a WIN10-et, illetve semmi akadás nincs a rendszerben, vagyis a legelső hetekben volt amikor is kiderült, hogy a LAN driver-t a cég fejlesztői szarul írták meg és egy kisebb terhelés esetén is megakasztotta a rendszert, de cseréltem és azót nincs ilyen gond sem. Kértem, hogy magától ne frissítsen drivert, nem teszi. Kikapcsoltam az adatvédelem alól minden számomra nem kellő dolgot és azóta sem kapcsolta vissza magát önkényesen. Az átláthatóság szubjektív, nincs vele gondom, vezérlőpultból ha kell valami akkor onnan előkeresem. Az ablakos módra nem tudom melyik program indul számodra így, mert nekem minden játék vagy program megfelelően teljes képernyős üzemmódban indul, semmi gond nincs itt.

Szerintem akinek nem működik valami jól, ott driver hiba van a háttérben a legtöbb esetben arról sem az MS, sem az operációs rendszer nem tehet, de ez minden operációs rendszer rákfenéje volt az eszköz/alkalmazás gyártók oldaláról.

Új hozzászólás Aktív témák