- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
Amennyiben jól beállítod akkor nem indítja újra magát a rendszer frissítés miatt, nekem volt hogy egy hónap után vettem észre hogy a 0-24ben üzemelő gépem frissítést szeretne telepíteni. Semmi USB problémám nincs pedig megjelenése óta használom a WIN10-et, illetve semmi akadás nincs a rendszerben, vagyis a legelső hetekben volt amikor is kiderült, hogy a LAN driver-t a cég fejlesztői szarul írták meg és egy kisebb terhelés esetén is megakasztotta a rendszert, de cseréltem és azót nincs ilyen gond sem. Kértem, hogy magától ne frissítsen drivert, nem teszi. Kikapcsoltam az adatvédelem alól minden számomra nem kellő dolgot és azóta sem kapcsolta vissza magát önkényesen. Az átláthatóság szubjektív, nincs vele gondom, vezérlőpultból ha kell valami akkor onnan előkeresem. Az ablakos módra nem tudom melyik program indul számodra így, mert nekem minden játék vagy program megfelelően teljes képernyős üzemmódban indul, semmi gond nincs itt.
Szerintem akinek nem működik valami jól, ott driver hiba van a háttérben a legtöbb esetben arról sem az MS, sem az operációs rendszer nem tehet, de ez minden operációs rendszer rákfenéje volt az eszköz/alkalmazás gyártók oldaláról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest