- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Vajon pentile a kijelző? Mert ekkora méretben visszalépni FHD alapokra, az WTF. És ha pentile is, akkor az kifejezetten szánalmas.
5.7-en QHD volt már a Note4-em is. ....Én megnéztem volna ilyen idióta méretben, ennyire bika hardverrel egy 4k alapú felbontást.
De az túl nagy ugrás.
Egyelőre örüljön a nép egy pici számháborúnak, pár szoftveres újdonságnak, kissebb felbontásnak, Jack elhagyásának. Szimpi készülék lett, de semmi "wow".Valaki magyarázza már el nekem miért kell ennyire gyorsan kukázni a vezetékes zenehallgatást.
Az elterjed SBC BT hangminőségre kaki. APTX már egy zenére alkalmas szintet megüt. APTX HD már azt mondom spotify streamelt zenére korrekt. És a legjobb LDAC mármár tényleges CD minőségre alkalmas, lehet vakteszten megbuknék. De az a helyzet, hogy a legtöbb modern BT alapú hangkeltőn még az aptx is nagyszám.És tölteni kell minden ilyen eszközt.
Szóval szerintem még nem tartunk ott, hogy csak úgy mindenki kukázza a jacket. további 4-5év még kéne. (és még mindig zavarni fog hogy töltögetni kell a fülest is ahelyett hogy bedugom, szól, kész .D )
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest