- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
Egyébként igazad van, azt hiszem.
A cikkben (angolban is néztem) úgy írnak az árakról hogy
Full > Upgrade > OEMNewEggen nézegettem, Home Premium változatok:
Full: 223$ (36 572ft)
Upgrade: 100$ (16 400ft)
OEM: 100 $ (16 400ft) (egyik itteni boltban: 27 360ft áfával)Ultimate:
Full: 290$ (47 560ft)
Upgrade: 200$ (32 800ft)
OEM: 170 $ (27 880ft) (egyik itteni boltban: 46 400ft áfával)+ postázás (áfa/vám nem tudom hogy játszik)
---
következtetés: simán megérheti külföldről beszerezni, s ha kell dizájnos magyar lemez is:Telepítő média rendelés:
Windows Vista Business 32-bit Hungarian Sup Direct CD Fulfillment Magyar 32-bit CD €9.95 + magyar áfa.Ezt adta ki a magyar és az angol 32 bites kulcsomhoz is.
Az angol 64 bites kulcsomnál hibát jelzett, de nem írta ki mi a hiba, valószínűleg már használt/aktivált kulcsot fogad el, vagy fogalmam sincs(#58) Cerebellum
nemrég néztem ilyen optimalizálási tanácsot több giga ram esetére, ott láttam a az emlegetett regisztrációs bejegyzést, és akkor láttam hogy jé ez ahhoz a beállításhoz tartozik amit emlegettem
Régebben játszottam valami progival, lehet a tweakNT volt, akkor próbálgattam win2003atmedia centertől kezdve az összes lehetőséget, és néztem a boot képernyőt
ha jól emlékszem Win Xp pro 2003 logót tett ki workstationként
-
Vistaboy
veterán
Az OEM és a Dobozos változat között ilyen sok a különbség bizony...
Home Premium OEM: 28.990.-
Home Premium Dob.: 81.990.-Az OEM-et egy bizonyos alaplappal (géppel) együtt tudod használni, alaplapcsere után már újat kell venned, a dobozosat viszont alaplapcsere esetén is aktiválni tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest