- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Én tudom mire gondolsz a Facebook esetén, legalábbis a normális, tabos használat során. Dex-en nem próbáltam ilyesmit, mivel nincs Dex a Tab S3-on. Normális esetben valóban irritáló kicsit (bár nem világvége, főleg mert még egy érintésre egyenként lapozhatvá válnak a képek, és úgy ismét jó horizontálisan is), de ez nem samsungos hiba, facebook-os, ők fejlesztik a saját appjukat. Egyszerűen nem kompatibilis az a mód a fektetett használattal, vagy a Dex-es nézettel. Egyedül vertikális, mobilos használatra van kifejlesztve. Irritáló, de egyrészt elkerülhető, másrészt ha a kezedben tabletezel, mint a legtöbben, egyszerűen elfordítod a készüléket. Harmadrészt: panaszkodni kell a Facebooknál. Negyedrészt: Mobilról átmenve Dex-re nem tudom mennyire működne, arra kíváncsi lennék. Ha ott sem, akkor az van, amit írtam.
-
doooo
veterán
A Snapdragon 820 lassan "őskövület" lesz. Nincs elég magja, nincs elég erős IGP-je a modern alkalmazásokhoz. Ezért lassult le az S3. Hozzátéve ugyanakkor, hogy a legutóbbi frissítések egyike jobbá tette. Én is azért cserélném jövőre az S7+-ra, mert addigra bőven megérik már rá.
-
doooo
veterán
"Samsung alkalmazások zöme se fordul el"
A zöme azt jelenti, hogy a legtöbbjük, szinte mind. A Számológéptől az Üzenetek alkalmazásig, a Galériától a Notes-ig, a Musictól a Smart Switch-ig mind elfordul. Lehet, hogy ez az U valami nem, de hogy az egymagában nem reprezentálja a "zömüket" (főleg nem az előretelepítettek között), az holtbiztos. A Fb, Messenger kombó pedig majdnem 3 éve ilyen, mióta használom a tabomat. Az Instagram viszont valóban nem fordul el, de nyilván más gyártók esetén sem, ez az alkalmazás hibája, meg amúgy is vertikális, mobilos használatra van kitalálva. Cserébe az összes Google és Microsoft alkalmazás is gond nélkül megy horizontálisan. -
doooo
veterán
válasz
funkmester #52 üzenetére
16 milliót.
-
-
doooo
veterán
válasz
HeadHunter98 #14 üzenetére
Samsung gyárt hagyományos LCD-t is, nem csak SAMOLED-et. Megkockáztatom, hogy saját kerül ebbe is. Már amennyiben igaz a dolog (nem sok logika lenne benne, valóban; ugyanez érvényes a pletykált műanyag hátlapra is a sima Note20 esetén).
-
doooo
veterán
Az első "mobilos" termék idén, amire azt mondom, na, ebben nincs sok kivetnivaló. Valószínűleg az S7+ lesz a mostani tabom utódja. Egyedül a RAM lehetett volna 8GB... de ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged