- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
válasz
hdanit610 #82 üzenetére
Ritka kevesek egyike vagyok: minden esetben.
A napokban az új Z3C-mhez mellékelt olvasnivalóval szöszmötöltem el 1 órát, attól függetlenül hogy minden egyértelmű számomra.
Amúgy a figyelemfelhívás alatt nem arra gondoltam, hogy ezt a "papírnehezékekben" említsék meg, hanem hogy szoftveresen oldják meg. Pl.: memóriakártya behelyezésénél (amit ugyebár érzékel a rendszer) felugrana egy ablak, ami tömören közli a tulajjal. Z3C-ből kiindulva van egy hasonló megoldás. Ha lassított felvételt, vagy 4K videót szeretnél készíteni, akkor felugrik egy ablak: "A stabil videofelvételhez azt javasoljuk, hogy a mentési helyet változtassa belső tárhelyre. Megváltoztatja most? Ha adattárolóként továbbra is SD kártyát használ, feltétlenül nagy sebességű SD kártyát válasszon (Class 10 vagy gyorsabb ajánlott)." Perfekt.
De egyetértek, túltárgyaltuk! -
ViSAS
senior tag
válasz
hdanit610 #76 üzenetére
Ha egy csúcskategóriás PC-be lassú winyót veszel (5400rpm) akkor is mondhatod, hogy "de szar lassú ennyiért"...csak éppenséggel te vagy a balférfinemiszerv, nem pedig a gyártó és hiába mész reklamálni, ettől még miattad olyan, amilyen. Tehát akárhogy is nézzük, a foglalat megmaradhatna, maximum aki nem él vele, annak ott marad üresen, aki meg élne vele hát uccu neki. Az pedig, hogy megfelelő sebességű memóriakártyát tesz bele, vagy sem, az már az ő lelkén szárad. A gyártó esetleg felhívhatja arra a figyelmed, hogy nem megfelelő sebességű memóriakártya használata esetén drasztikusan csökkenhet a rendszer sebessége.
-
ViSAS
senior tag
válasz
hdanit610 #40 üzenetére
Ettől függetlenül szerintem megadhatnák rá a lehetőséget, had' döntse el a user...bár kérdem én, milyen lassulásról beszélünk? Vicc kategória.
A programok amúgy sem arról fognak megnyílni (ha áthelyezi rá a user, akkor számoljon vele), másrészt a jónép nagy része jellemzően zenékkel, filmekkel, képekkel,videókkal tölti meg az microSD kártyáját. Nagy dilemma lehet, hogy 0,2 vagy 0,4 másodperc alatt indít el egy zenét / filmet.
32GB-os Class 10 UHS-I microSD kártya ~9-10 ezerért kapható és lazán tudja tartani a tempót 4K videó rögzítésnél is.
Attól még, hogy az Apple így csinálja és most a Samsung is elkezdi, nem feltétlenül ez jelenti a jó utat.
-
ViSAS
senior tag
Tudom, hogy nem garanciális hiba, nem állítottam hogy az.
Ahogy régebben mindenki tisztában volt azzal, hogy formázni kell az akksikat, úgy ma is mindenki tisztában lehetne azzal - nem rád vonatkozik, látom te tisztában vagy vele - hogy a Li alapú akkukat nem szabad teljesen kisütni és feltölteni (pontosabban havonta 1x ajánlott, hogy megszűnjenek a cellák közötti feszültség különbségek) a hosszabb élettartam érdekében. Így mire az akku elhasználódna, már rég új telefon iránt vágyakozik a tulajdonos. -
ViSAS
senior tag
-
ViSAS
senior tag
"[...] lézeres fókuszról vagy extra szenzorról eddig sajnos esett szó."
Kár érte....de elnézve ezt, nem hiszem, hogy megérné váltani erre a generációra az előző tulajdonosainak.
Mintha csak egy sima S6 lenne, megnövelt mérettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest