Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
Sok módon nézheti hülyének a vásárlóját a gyártó, de tedd a szívedre a kezed és áruld el, mégis hányszor követted a gyártó ajánlását? Hányszor olvastad el végig a használati útmutatót?
Amúgy meg mindenkinek más a fontos. Neked az, hogy kedvedre bővítsd, a Samsungnak meg az, hogy stabil legyen a rendszer és gyors. Nekem utóbbi a megszokott és nincs is bajom vele. 16GB-os telefonom van és vidáman elférek rajta, valaki meg egy 128GB-os változatot is megtölt. Kár tovább ezt ragozni.
-
hdanit610
aktív tag
Adatokat tárol rajta, hozzányúl, ír rá és olvas róla (elég, ha egy galériát megnyitsz, ugyanúgy átscanneli). Nem én találtam ki a hibaforrást, hanem a Samsungos szervizes barátaim meséltek a leggyakoribb hibákról. Itt most nem a Class10-es, 32GB-os kártyákról beszéltem, hanem általánosságban, hogy az átlagjúzerek mindenféle régi vacak kártyákat pakolgatnak bele a vatta új telefonjaikba, aztán meg jön a "de szar lassú ennyiért" és a szervizes az orruk előtt veszi ki a kártyát és ismét száguld a rendszer, akkor TALÁN megértik, hogy mi volt a gond.
Szerintem a beépített memória sokkal hasznosabb, annak minden előnyével és hátrányával.
-
hdanit610
aktív tag
Nem hinném, hogy új dolgot mondok, de a teljesítményhajhászás nemcsak az autóiparban van jelen. Sajna igen, számít 0,2s gyorsulás, mert egyrészt jól hangzik, hogy MÉG gyorsabb, másrészt a user is elégedettebb lesz. Gondold el, ha semmi marketinget nem körítenének a bemutatáskor köré? Ki a kutya venné meg?
Gyakorlati szempontból persze felfoghatatlan az a gyorsulás, szóval vakítás nyilván, de az elégedett user a jó user.
Ami a memkártyát illeti: igen, így van, ennyibe kerül egy ekkora kártya, de az egyszeri vásárló úgy van vele, hogy minek vegyen nagyobbat, ha van úgyis kártyája (igaz, hogy régi vacak és különben is minimum 4x/8x/16x/32x-szer akkora beépített tárhelye van a telónak), de belerakja, a rendszer meg belassul, megfekszik. Ez mindenképpen felesleges hibaforrás. Nem az Apple után kell ebben menni, de vannak már tapasztalataik ilyen téren, szóval valszeg tudják mit csinálnak.
-
Ixion77
addikt
Feltéve hogy a hajlított üveg hátlap leszedhető lesz egyáltalán bárhogy... Van egy olyan félelmem hogy egybe lesz ez ragasztva ugyanúgy, mint az S6 edge vagy a HTC One: kb. képtelenség lesz javítani. Ha garanciális idő alatt tönkremegy cserélik, ha utána akkor így jártál.
Az unibody kialakítás épp a jól tervezhető avulás miatt tetszik a gyártóknak. A kis akku és 4.3V-ra túltöltéssel kombinálva a 100% - 0% binális használat miatt egy év alatt lefelezi az akkukapacitást. Az pedig "elhasználódás", ami nem garanciális hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged