- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
nem tudom de nekem a 3 eves 6230imbe meg nem kellet aksit cserelni es ugyanolyan mint mikor megvettem, ergo LESZAROM. de gondolom te masodpercenkent cserelsz akksit a tiedbe. amugy eztis benezted mert nemetorszagba lehet fuggetlenul kapni hivatalosan az iphonet
a masik meghogy aki ilyen telefonokra kolt, az hamarabb csereli le a mobiljat minthogy akksit kelljen benne cserelni, ez az aksi dolog mar nagyon sok eve nem tema ha nem tunt volna fel, mondok jobbat, 7 eves 3410esem is 1 hetet birja meg
mellesleg neked sincs sok fingod az iphone temaval kapcsolatban azt elarulom... amugy mar nem azert de igy mms meg 3g tema, holvan a csodas symbianra egy rendes mail kliens? egyet se lattam meg ..
aki meg azt gondolja hogy kenyelmes bongeszni az alap nokia bongeszovel az nezze meg ezt: http://youtube.com/watch?v=UrsLSQ1OsTY
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- EAFC 26
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest