Új hozzászólás Aktív témák
-
Akármit mondasz, a WiFi-lefedettség sz.tem soha nem fogja elérni a 3G-lefedettséget.
Mondom ezt úgy, h. munkába menet keresztülmegyek Budapesten. Sokhelyütt van WLAN-lefedettség, de pl. az Opera Minit nem lehet használni úgy, h. egyik WiFi-hálózatról a másikra "ugrik" a PDA. Ellenben a 3G lefedettség majdnem 100%-os (a mertóban még nincs).
-
Jégkokó
veterán
Én se szoktam cserélni az aksikat, de tudod nem hülyeség pótaksit tartani, ahogy pl a digitális fényképezőgépeknél szokás, mert nem lehet mindig mindenhol áramiot szerezni.
Az meg hogy németországba lehet e kapni függetlenül az egy dolog,de tudod ez magyarország .
Amugy meg a nokia telefonokhoz rengeteg programot lehet találni, és képzel levelező progit is. -
Oliverda
félisten
Attól még hogy nem tudod hogy kell beállítani és használni valamit még nem biztos hogy az a valami rossz. User error, szokták mondani.
Én pl. a telefonon keresztül Internetezek, tehát az a modem. Egy EDGE képes iPhone elég gyenge lenne erre a célre, de még a 3G sem az igazi (próbáltam). Naponta több órát használom ezt a képességét. Amúgy nálam kb. 30mp alatt talál műholdat.
Nem is tudom hogy miért vitázok veled amikor a "a mondat nagy betűvel kezdődik" című nyelvtani alapszabállyal is láthatólag hadilábon állsz.
-
Jégkokó
veterán
Nagyon tévedsz, olyanról mondasz véleményt ,amiről fingod sincs. Az ujabb nokiák 1 perc alatt találnak műholdat. Ellenben a te "szuper" iphonodat hivatalosan nem lehet kártyafüggetlenül kapni, nem tudja még csak a 3G t se, akkor az aksi cserélhetőségének hiányáról már ne is beszéljünk.
-
Jégkokó
veterán
Az iphone már a megjelenése pillanatában se számított extrának, egyedül talán a kezelőfelülete. De tudásban messze elmaradt akármelyik telefonhoz vagy pda hoz képest.
Az N95 pedig egyálltalán nem lassú, az egyik leggyorsabb az oprendszeres telefonok között, sztem te nagyon elnéztél vmit, mert a simbyan már teljesen jó tempóba működik.
Arról nem is beszélve hogy az ujabb N sorozatú nokiáknak meg se kottyan ha a böngésző mellet zenét halgat az ember, vagy éppen kamerázik. -
Oliverda
félisten
Szerintem egyáltalán nem kényelmetlen és nem is lötyög (igaz made in finland). A szoftvere pedig szvsz teljesen rendben van, egyáltalán nem lassú (V 15.). Mellesleg szerintem semmifléle telefon vagy PDA nem adja vissza azt a browsing élményt mint amit egy asztali gép vagy laptop tud.
"szaggat mint allat ugyhogy semmi mas nem fut mellete stb"
Persze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest