Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
válasz
LackoMester #96 üzenetére
tessek sietni el ne fogyjon
ugyan mar ez leragott csont
-
rocket
nagyúr
válasz
LackoMester #88 üzenetére
Nem fogja mert nem driver hiba.
-
bsh
addikt
válasz
LackoMester #45 üzenetére
bizonyára az alsó dőlt betűs részt nem sikerült értelmezni
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
LackoMester #43 üzenetére
Procik viszonylatában volt ilyenről egy felmérés. [link] - Én nem tudom hova számítok, mert van Intel és AMD-s gépem is.
Az a durva, hogy az Inteles nép 78%-a egy képet nem tudott átméretezni, még akkor sem ha lépésről-lépésre infókat kapott.
Kár, hogy ezt AMD-s oldalon nem mérték le. Az arány miatt kíváncsi lettem volna rá.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
LackoMester #1 üzenetére
Gondolom nem Mo.-ra vonatkozik kizárólag a hír.
Itt az egész világról van szó, és minden országban hiánycikk a termék. Ez igazából jó, és rossz hír is egyben. Jó azért mert van rá megfelelő kereslet, rossz azért mert ha az AMD-nek nem sikerül rövid időn beül elárasztani DX11-es kártyákkal a piacot, és ezáltal a felhasználókat, megint hátrányba kerülhet az Nv-vel szemben.
Az érdekesség még az az egészben, hogy elviekben nem olyan szaga van most az új API-nak mint a DX10/10.1-nek. Most valóban jönnek majd özönszámra a DX11-es játékok ha igazak a híresztelések.
Ha ez nem így lesz, akkor a MS, és az AMD/ATI lehúzhatja magát a virtuális klotyón, és ez nem vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest