- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te valamit nagyon rosszul tudsz.Én azt írtam,hogy vajon a tízszer olcsóbb vajon mennyivel szól rosszabbul,én csupán erre lennék kíváncsi.És koránt sem biztos,hogy egy high end cucc nagyon jól szól.Próbáld meg ne félremagyarázni a szavaimat.Más 58 dollárét igenis komoly fülest veszek ami tökéletesen megfelel egy mp3 lejátszóhoz.A mostani Sony is amit használok az 15 000ft volt és kifogástalan a hangja.És miért ne hasonlítsam össze egy alaposan túlárazott fülest egy jobb középkategóriással? Avval hasonlítom össze amivel jólesik.Én még nem láttam pici AKG fülest 500 dollárért,mert ilyen nincs.
-
Ez biztosan agszolute felsökategória,nagyon szeretnék meghallgatni egy ilyet,nagyon kíváncsi lennék rá,hogy hogyan szól egy AKG vagy egy Sennheiser mellett.Jó lenne tudni,hogy mi indokolja a 10 szeres árat.Habár ismerve a márka hangdobozait amelyek valóban kimagaslóak minőségben és persze árban is ez a fúles biztosan tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest