- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxxmotor
tag
válasz
#78791680 #87 üzenetére
Enyhe túlzás azt állítani hogy az arcfelismerés lassabb mint az arcfelismerés. Jelenleg egy iPhone 11 Pro-t használok, és arcfelismerés gyakorlatilag zéró idő. Csak felemelem a telefont, vagy rákoppintok, hogy feléledjen a kijelző, és már húzhatom is felfelé a feloldáshoz. Azonnal.
Ujjlenyomat leolvasós iPhone-ról váltottam, és nagyon nem szimpatizáltam az arcfelismeréssel. Sokkal jobbnak tartottam az ujjlenyomatos autentikációt. Szabályosan óckodtam arcfelismerős telefonra váltani. És b@sszus. Tök jó. Ja és valaki azt is írta, hogy az arcfelismerés azért nem jó, mert a banki programok azzal nem tudnak azonosítani, csak ujjlenyomattal. Hát... Nem tudom melyik gyártónál hogy megy, de ez az iPhonoknál megoldott. Én OTP-s vagyok és az OTP smartbank app-ban, tökéletesen működik az arcfelismeréses azonosítás. Sőt, ha a telefonommal fizetek PayPass-al, akkor is az arcommal azonosít.
Kár volt tartanom az arcfelismeréses autentikációtól. Szerintem neked is kár. Ha megfelelően működik az adott eszközben, akkor gyakorlatilag észre se venni hogy működik. -
Juhaszatti
addikt
válasz
#78791680 #87 üzenetére
Egy ideje párhuzamosan használom a kettőt. Be van állítva az arcfelismerés és az ujjlenyomatolvasó is egyszerre. A legtöbb esetben oda sem ér az ujjam a kijelzőhöz, már fel van oldva a telefon. Így irreleváns is az ujjlenyomatolvasó sebessége, mert mire használnám már nincs rá szükség.
Persze azért valószínűleg hiányozna nekem is ha nem lenne, van mikor jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged