Hirdetés
- Motorola Edge 30 - elhatárolódik a fotózástól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
A weboldal valami eszméletlen jó lett szerintem.
A készülékek közül a kisebbik FullHD+-szal lett volna az igazi, de gondolom a Snap460 már nem lett volna ezzel partner.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
bollokcs80
Korrektor
Nem tudom jó lesz-e egy ilyen irányú termékpaletta-bővítés (pl szoftvertámogatás szempontjából). Eddig volt évi 3-4 flagship(-killer?) készülék, most meg lesz mindenféle....
B.Cs.
-
mbotnd
tag
Azért a gyengébbiket drágának gondolom, a másik okés.
-
veterán
Szerintem rossz az irány, de az árazás miatt betalálhat. Amin ez is el fog bukni, az a kamera, ezt látatlanban is ki merem jelenteni.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Az SD690-re kíváncsi vagyok, hogy a 765G-hez képest mennyire lett "gyengébb"
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
kbyte1024
veterán
A nagyobbik is IPS panellel jön?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
RoBos
senior tag
Ez az N100 ennyiért egy vicc...
Nehéz lenne megmagyarázni, h miért lenne ez jobb vétel akárcsak egy RN 9S helyett, ennyiért!
Vagy egy Poco X3-nál, amit megkapsz (6/64GB) kb. +6k felárért[ Szerkesztve ]
-
oliblood88
csendes tag
Az üveg hátlapot elhagyhatták volna és lehetett volna sandstone.
Szoftvertámogatásra én is kíváncsi vagyok -
Noukoum
veterán
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Elvileg 2 év szupport jár mindkét mobilhoz.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
forgonati
őstag
Ezek is elkezdik hányni a telefonokat magukból, remélem nem lesz olxan min a Xiaomi. Azt már követni sem birom egy ideje.
Keelah Se'lai!
-
rep3at
őstag
A weboldal nekem is tetszik, csábítóvá teszi az amúgy érdektelen készülékeket, kicsit már itt is elszaladt a ló mint az almánál.
Forward thinking. كرر
-
juuzer
addikt
Csak szerintem kicsit meredek a 75k-s ár egy Snapdragon 460-ért?
Vamos a la playa.
-
tixem
addikt
Újabb 2 felesleges kamera, kezd ez már szánalmas lenni...
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
zkosaras
aktív tag
Ha már szélesítik a termékpalettát megpróbállkozhattak volna egy 6 colos (vagy annál kisebb) kijelző mérettel, mondjuk a HD felbontású modell esetében.
Csak én érzem ebben a részben az iróniát:
"két kiemelkedő funkcióval. Sztereó hangszórók és 3,5 milliméteres jack csatlakozó"
Most már lassan az értesítő LED-et is ide lehet sorolni.A hátlapi (klasszikus) ujjlenyomat érzékelőért viszont jár a dícséret.
-
janeszgol
félisten
Az N100-at nem tartom jó vételnek specre. Leheletnyit drága.
-
Jositigris
csendes újonc
válasz Linkin1994 #14 üzenetére
Nem véletlen nem verték nagy dobra a launch-ot, mint Nord-nál
-
fm15
csendes tag
Never Settle -> Sometimes Settle
-
drkaputt
csendes tag
Snapi460 egy OnePlus teloban, hat ezt is megertuk.. Nem lepne meg, ha lenne összefüggés Carl tavozasa meg ez a “palettaszinesites” kozott.. Meglehet, hogy ebben mar nem akart reszt venni.
-
törölt tag
Na mar a OnePlusnal sem tudjak mit akarnak. Szorjak itt a mindenfele telefonokat kifele. Ugynezki a draga flagship biznisz nem jott be nekik.
Vicc lett ez a ceg is. -
joey04
titán
Teljesen letértek az útjukról.
-
gabor_01
senior tag
Az értesítő led-ről nem találok infót egyenlőre sehol.
-
juuzer
addikt
Mondjuk én ezeket a modelleket inkább környezetszennyezésnek fogom fel.
Vamos a la playa.
-
joelke HU
senior tag
Mondjuk ez valahol várható volt. Minden gyártónál az olcsó mobilok pörögnek jobban. Azokból többet el lehet adni. Kíváncsi vagyok mennyire jön be nekik. Nem bánnám ha a belépőszint nem ennyire vérszegény lenne náluk vagy ha már igen, akkor az árnak is tükrözni illene, mert azért 75 rúgó, hát finoman szólva is röhejes, inkább 50 kezdésnek.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
veterán
válasz joelke HU #31 üzenetére
Na igen, de az OP pont azért volt jó, mert ha teljesítményt akartál, itt megkaptad (csak ne akarj fotózni olyan nagyon). Erre itt ez a két vadhajtás, és tovább szegmentálja az (amúgy is tévút) Nord vonalat. Felesleges baromság volt, szerintem. A végén a nagyobb modellek eddigi, lassan felépített jó hírét is lehúzzák ezek az s-budget sz*rok.
Csak tudnám, mi a tökömet néznek... Ha már vásárlói igények, akkor nyomnának csúcs hardvert 5 coll környéki házba, tele kijelzővel. Na, azt vinnék.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Linkin1994 #33 üzenetére
Annak jók is lennének. De egy csúcs telefonokat lobogtató márka kínálatából kilógnak. Szerintem, legalábbis.
-
twollah1976
őstag
Teszt varos mind a ket telefonrol.
Tokot csomagol melle a gyarto?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
juuzer
addikt
válasz Linkin1994 #30 üzenetére
Akkor meg minek csinálták meg? Lol.
Anno a Lumia 830 került 100k feletti pénzbe, Snapdragon 400-zal. Mondjuk az ok prózai volt akkor, mert volt a 200-as, 400-as és a 800-as széria. Most meg már a csöves Kvalkomm is f*ssa magából a chipeket, a 200-as széria el is tűnt, helyette van 400 (ami kb ugyanúgy eltűnt egy 2 évre), 600, 700 meg 800-as széria. Nem hiszem el, hogy valami 600-as cukiságot nem lehetett volna beledobni...Vamos a la playa.
-
Kawauso
aktív tag
Érdekes lehet majd látni a méltatott OxygenOS-t szerényebb készülékeken is a megszokottakhoz képest.
Viszont a Poco X3 NFC elég magasra helyezte a lécet, így az 5G-n kívül nem igazán szól semmi sem a N10 mellett, nem sokkal marad el árazásban a sima Nord-tól. Az N100 pedig több sebből vérzik. -
Kawauso
aktív tag
Mi az összefüggés? Szerényebb készülékekről írtam, plusz a Nord-on belüli hierarchiáról.
Az F2 Pro-nak is megvan a maga keresztje. A 865-ös Snapi megeszi reggelire a többit, viszont cserébe 60Hz-es kijelzőt kapott a készülék. Ez többeknél deal breaker volt, hiába a teljes kijelzős élmény. Az AMOLED vs. IPS szubjektív, még akkor is, ha a többség az előbbit kedveli. De vélhetőleg a legfájóbb pont a sztereó hangzás hiánya. Mindenki eldöntheti, hogy melyik kombó fedi le az igényeit, milyen kompromisszumokat hajlandó vállalni. -
Füleske
addikt
-
Kawauso
aktív tag
Ali-n már árulják az N10 5G-t. Vannak érdekes információk:
[link]A Samsung A51-et nézték ki maguknak ellenfélnek, ahol kiemelik az utolsó összehasonlításnál az árat. Az A51-et 329$-ra rakták, ami elfogadható, de fel lehet lelni olcsóbban is. Ez nagyjából 100eFt. Én látom 86, 91, 95, 98eFt-ért is többek között.
Ami érdekesebb az az N10 5G kedvezményes ára, ami állítólag 233$ lesz 11.11-én. Ez nagyjából 70eFt lenne, egy 128GB-os modellért. Poco X3 NFC early bird flashback.Majd újabb információ keretében a 690-es Snapi és a 732G-s Snapi Antutu pontszámát eresztik össze. Ugyebár a Poco esetében kampóztak, nem tud elérni 300.000-ret, legalábbis nem láttam még senkitől. Viszont a 283.000 is bőven elegendő a hétköznapokban. A Nord N10 esetében 322.000-ret adtak meg. A GSMArena 315.000-ret hozott ki a sima Nord-ra, de láttam más tesztjében 322.000-ret is. Tehát burkoltan azt hirdetik inkább, hogy ugyanazt fogja hozni, mint a 765G-s Snapi.
A kamerára vagyok borzasztóan kíváncsi. Ha hozna legalább egy Poco X3 NFC szintet, már rendelem is. Viszont ez szokott a gyenge pont lenni, így pesszimista vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kawauso
aktív tag
Született néhány teszt az N10 5G-ről.
A tesztelők többsége azzal kezdi, hogy az Egyesült Királyságban az N10 mindössze 50 fonttal olcsóbb, mint a sima Nord, így inkább érdemes spórolni és a sima Nord mellett dönteni, függetlenül attól, hogy az N10 5G-nek is megvannak a maga előnyei.Nord:
- AMOLED
- Extra RAM, valamivel jobb proci
- Kialakítás, anyaghasználat
- Jobb kamera
- Jobb haptikus motorN10 5G:
- Olcsóbb
- Sztereó hangszórók
- Micro SD
- Jack csatlakozó
- Valamivel nagyobb akksi, jobb üzemidő
Én ugyebár azzal operálok, hogy 11.11-én állítólag 233$-ért rendelhető lesz. Ez Poco X3 NFC early bird akció kategória. Máskülönben egyetértek velük. A hivatalos ára a OnePlus oldalán 349€, kb. 125eFt. Azért tényleg találni messze jobb ajánlatokat is.
A kamera elégségesnek tűnik, bár annyira részletesen még senki sem tesztelte. A Poco X3 NFC-t lőttem be támpontnak, azzal szemben voltak olyanok, akik azt mondták, hogy az N10 optimalizációja jobb, de ők a Poco kameraszoftverét is pocskondiázták, mert kifagyott nekik, szóval ki tudja.
Az N10 dobozában nem küldtek szilikontokot, ami még elég "Ejnye, sóherek" érzést adott, de másoknál már töltő sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Motorola Edge 30 - elhatárolódik a fotózástól
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motoros topic
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen