- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Maradjunk 55-25 párosításban egy Z77-es rendszer esetében, ez 80 000 Ft! Nem véletlen írtam felső-középkategóriát, ott már inkább számít az abszolút teljesítmény. Mondhatnám ccsúnyán, hogy nem ugyanazon a hasznossági görbén van a két választás. Kicsit úgy hangzik mintha az Intelt nem lehetne alulfeszelni, tuningra már ki sem térek
A fogyasztás nálam inkább HTPC/NAS oldalon játszik a hűtés miatt, a 10nm hátrány egyszerűen benne van a termékben. Személy szerint a Trinity-vel annyira nem vagyok ilyen téren megelégedve, pedig nagyon erős versenyző nálam HTPC alapként.
-
M@trixfan
addikt
Köszönöm a teszteket! Nagyon érdekes merre megy tovább a dolog. Azt azért külön kell kezelni, hogy egy processzoron elfut valami és egy új felső-középkategóriás gépbe mit venne az ember. Nekem is egy e8500+4870 1GB kombó van játékra, ami ma már lepkefing kategória és mégis 1080p-ben játszom vele megfelelő kompromisszumokkal, de tökéletesen élvezhetően. Az AMD-t én a kiszemelt i5 3570K konfiggal hasonlítom és ebben a sávban eddig nem volt annyira jó fogyasztás szempontból sem az AMD. Most úgy látom mintha tényleg lenne változás az új játékokban és hátha tudnék spórolni a játékgépen valamennyit.
Nekem az is árnyalja a képet, hogy lassan a munkaállomásomat is szeretném frissíteni és lehet egy-két évig simán kiváltaná egy külön oprendszerrel a játékgépet is. Amúgy érdekes ez, hogy zenei felhasználásra, de még videózni is mennyire jó a mai napig a Core 2 alapú rendszerm ha a játékot leválasztja az ember.
-
M@trixfan
addikt
Nagyon érdekel milyen irányba fog változni az AMD processzorok játékbeli teljesítménye most, hogy mindkét nextgen konzolban sokmagos AMD APU adja az alap rendszert. Már a Crysis 3 esetén is úgy látom arányaiban kezd felzárkózni az FX. Nagyon tudnék neki örülni ha egy dedikált játékgépben ugyanolyan szintet hozna a jövőben egy olcsóbb AMD processzor mint egy Intel. Most kéne újítanom és nagyon vonzó alternatíva egy FX6300-as megoldás. Persze ennek is idő kell, sosem szebad jövőre tervezni ebben az óriási mértékben avauló ágazatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest