Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
szupermacs #22 üzenetére
Eleg megnezned az 520 peldajat, es abbol leszurnod a kovetkeztetest.
-
zombinyul
addikt
válasz
szupermacs #20 üzenetére
Nekem 154 centi alacsony a Parom, aprocska kezzel, megis egy 5,2"-es telefonja (P8) van. Jol elbanik vele, fel kezzel is. Nekem sincs sokkal nagyobb kezem, megis 5,5"-tel meg BKV-n kapaszkodva is tudok teljes ertekuen telefonozni fel kezzel.
Megszokas kerdese.
Jo cucc a WP nagyon, en szeretem. Egyedul felso kategoriaba nem versenykepesek, de ezen majd hatha segitenek a 950-esek. -
zombinyul
addikt
válasz
szupermacs #18 üzenetére
Kb. 1 eve meg nekem se kellett volna nagyobb 4"-nel. Aztan jott a 735, annyira megtetszett hogy mondom ha meggebedek is megszokom.
Par nap alatt megszoktam es megszerettem a meretet. Most G4-em van (5.5") elsodlegesnek, fel perc alatt megszoktam a meretet, mar ennel nem kene kisebb... Nincs nagy kezem, megis tudom egy kezzel tokeletesen hasznalni. Egy ido utan raall az ember keze.
Adj magadnak egy eselyt, meg fogod szeretni. Ahogy a Wint is, meg a 8-ast is meglehet nagyon szeretni, a 10 megjobb lesz ilyen teren.
-
zombinyul
addikt
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Hasznalom mindket rendszert napi szinten (WP-bol 7-est is, 8-ast is). Az en (tapasztalaton alapulo) velemenyem az, hogy alsobb kategoriaba (<100k) Windowsost vennek, mert nagyon nehez jol szuperalo Droidot kifogni, magasabb kategoriaba (>100k) azonban sokkal inkabb Droidozok, mert ebbe a kategoriaba a WP nem eleg eletkepes meg szvsz, hulladek Droid pedig mar keves van (az is zomebe egy gyarto termekeit meriti ki
). En a helyedben elkezdenek Windows vonal fele huzni.
Sose fogom megerteni a HTC-knel ezt a hatalmas kavat. A HTC-s fekete sav elhagyasa durva mennyit tudna rajta szepiteni - arrol nem is beszelve hogy nem volnanak a telefonok ilyen indokolatlanul hosszuak. Pedig ezt leszamitva gyonyoru telefonok, baromi jo optimalizacioval, orom oket kezbevenni.
istnag: olyan hogy tokeletes telefon, nincs. Attol fuggetlenul a flagshipek mar szinte kivetel nelkul tokeletesen stabilak, gyorsak, es hasznalhatok. Hulyesegeket azert ne beszeljunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest