Két SIM-et kezel a HTC One E9s

Hirdetés

Mindenfajta külön esemény vagy bejelentés nélkül látott napvilágot a HTC One E9s, ami a vállalat indiai oldalán bukkant fel. Az újdonság nevéből arra lehetne következtetni, hogy ez lett a One E9 kistestvére, ám félig-meddig inkább a Desire 820 örökösének is tekinthető. A kijelző 5,5 hüvelykes, felbontása pedig 720p, társánál ráadásul nehezebb, kisebb akkumulátort kapott, és a chipset is valamelyest lassabb lett.


[+]

A One E9s két SIM-et kezel, és tényleg nagyon hasonlít specifikációk terén az előbb említett Desire készülékre, nem lehet persze a kettő között egyértelmű győztest hirdetni. A hátlapon egy 13 megapixeles fényképező tündököl, az előlapra pedig egy 4 megapixeles UltraPixel kamerát szerelt a gyártó. A hardveres erőforrást a MediaTek MT6752M lapka biztosítja. Az 1,5 GHz-es processzor nyolcmagos, munkáját 2 GB RAM segíti. Mindkettő kártya támogatja a 4G/LTE hálózatokat, ezen kívül a WiFi, a Bluetooth, a GPS és a Dolby audió hangzást biztosító sztereó előlapi hangszóró sem maradt el. A 2600 mAh-s energiaforrással rendelkező mobil fehér, szürke és fekete színben érhető el, az európai forgalmazásról és árazásról egyelőre még nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Bemutatkozott a One E9+ is

    A HTC One M9+ mellett annak phabletkijelzős, ugyancsak QHD-s fivére is elstartolt Ázsiában, nem kevésbé impresszív hardveres tudással.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

Hirdetés