- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Az már az elején biztos volt. De azért én bízok a piacban, meg én is szeretném vívni a szabadságharcot ezek ellen a ... ellen.
Inkább veszek kellékfüggetlent drágábban - meg azért nekem is jár az az 50ezer kedvezmény rája -, minthogy olyannal írjak alá hűségszerződést, akit a piac nem szabályoz, és akkor és olyan áron adja a kellékeket, amilyenen nem szégyelli. Lehet, hogy még így is én járnék(-ok) jobban... Mert ha 200k-ért lehet normál áron venni, abból lejön 50k, akkor a maradék 50k-t lehet, hogy behozza kevesebb idő alatt, mint amennyi a hűségidő. Akkor meg inkább valahogy kigazdálkodom azt az 50k-t...
-
Zotya84
őstag
Egyelőre nincs és nem is lehet, mert nincs meg a végleges specifikáció... Majd ha az meg lesz, talán lesznek normalizált(abb) árak is... De az is biztos, hogy kellékfüggetlent szerzek be, mert nincs kedvem még ebben is hűségidőt vállalni.
Bár engem személy szerint sokkal jobban zavar az AEE, no nem azért mert engem zavar a jelenléte, hanem mert 1. külföldön keresztül kell kommunikálnia (egylőre úgy néz ki), 2. miért én fizetem a havidíját meg az adatforgalmát, amit nem én akarok, sőt nem én generálok. Mert ugye jelen állás szerint a forgalmat ők generálják lekérésekkel... Jó lenne, ha azt ők is fizetnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire RX 470 Platinum Edition videókártya
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest