Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter789

senior tag

válasz Gusztáv #116 üzenetére

ez a "bútidőn lovaglás" tényleg vicces a mai világban...

S3: Commonly referred to as Standby, Sleep, or Suspend to RAM. RAM remains powered

ennyi... megnyomom a bekapcs gombot a tableten és 1-2mp múlva ott van az asztal minden futó programmal úgy ahogy hagytam. az akkut pedig elhanyagolható mértékben eszi, napok alatt megy le talán 10%... de ilyen ritkán fordul elő, hogy akár csak 1 napot pihen a gép :)

sőt, az asztali gépem és a carpc-m is standby-ban áll mindig - csak ezeken a hybrid sleep is be van kapcsolva, hogy full kikapcs / áramszünet esetén is ugyanoda álljon vissza a gép ahol hagytam, futó frontend progival, igo-val, zenével, amivel...

az általad hozzárakott programindítás már megint más kérdés, ha abban jobb, akkor jobb... bár ott is lehet inkább azon múlik, hogy a win7-ed egy régóta használt, lelakott, hízlalt registry-s példány, a win8 pedig viszonylag friss install - ez nem csak a bútidőnél, hanem a programok indításánál is számít valamennyire...

• Peter789

senior tag

hónapok óta hajtok egy C50 procis Acer W500 tabot Win7-el és abszolút elégedett vagyok vele - nem értem azokat akik fikázzák, teljesen használható - mondom ezt úgy, hogy az asztali gépem meg egy 4GHz-en pötyögő core2 8 giga rammal, ami tény hogy gyorsabb, de a C50 se zavaró amíg nem indítom el a 25.456.556-dik programot... nekem tökéletesen elég a 4-5-6 órás akkuideje is, de üdvözölendő hogy az új generációban ez tovább javul. lehet hogy egy ipad vagy jobb androidos vágódeszka hosszabb akkus üzemidőre képes, de ez engem nem hat meg, mert már a mostani is jó nekem. viszont az, hogy BÁRMILYEN x86-os programot futtathatok natívan az nagyon jó dolog. rengeteg olyan programom van, ami per pill nem létezik más platformra. majd pár év múlva már lehet WinRT-re is meglesznek azok a programok, amik most csak x86-ra vannak és akkor simán átváltok én is valami ARM alapú vasra, de addig biztosan nem...

az 1 bites átlagos tartalomfogyasztásra már most is tökéletes egy ipad vagy androidos tablet, de itt a kulcs amiért sikeres lehet az x86 tablet platform: átmeneti időszak az üzleti és egyébb komolyabb felhasználóknak, amíg a WinRT-re íródó programok nem tudnak lefedni minden igényt maradéktalanul

Új hozzászólás Aktív témák