- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem van egy webOS tévém, meg egy CC2 is itthon, és kb soha nem használom a CC-t, ott porosodik, mert semmivel nem tud többet, mint a tévé gyárilag. Oké, a frissítést aláírom, hogy nem nagyon szeretik a tévégyártók, és ez sajnálatos is.
Viszont manapság már az is, amire nincs ráírva, hogy okostévé, az is valami ilyen alap rendszerrel jön legalább, és az esetek nagy részében tud valami Miracast, vagy hasonló szabványt, amivel a böngészős CC plugin simán megy.Sonex79: Majd ha egyszer használok? Te el is olvastad, amit írtam?
-
RaveForce
veterán
+1! 2011es TV-m van, hálózati támogatással, tehát YT-t előtte is kiraktam rá, streamelhettem rá zenét-videót, stb. de amíg valaki nem próbálja ki a Chromecastet, nem tudja mire képes, kb mint valami kiterjesztett képernyő androidhoz, app-szinten, minimális marketing befektetéssel a penetráció robbanászszerűen nőne, az egyik legjobb eszköz, amit valaha vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Subaru topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest