Hirdetés
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3fis
tag
Egyébként ki találta ki ezt a "második aksi"-s poént? Mert annak jó....
Szerintem elég a 2.8"-os kiejlző. A gépkocsikba is bőven elég, nekem most még Charmer van, de ezzel is tökéletesen elnavigálok, telefonálok. A nagyobb kijelzők jók az autóba "TV"-zni.
Összességébe ne felejtsük el, hogy ez egy teló is, ami nem árt, ha elfér a kezünkben. -
palm treo 75
tag
Ezt kellet volna az n95-nél is két akku és a 8 gb-ot nem kelet volna növelni 200 -ból kijön
-
oalex
senior tag
Dante (azaz szerkeztő úr):
"Már a hatalmas kijelzőjű..." -
nem tulzás ez egy kicsit? Attol, hogy VGA felbontás még messze van a 2.8" a hatalmastol, akkor 3.5" vagy 4" vay 5" minek hívnád? És ennél kissebb meg szinte használhatatlan PDA ban.
Maradjunk a kis kijelzőnél, max nagy felbontásal.
-
LonGleY
veterán
Iszonyat szép, haha... inkább iszonyat.
-
elit_hun
őstag
hatalmas kijelző, lol
Amúgy meg legalább próbálnak valamit tenni azért, hogy kibírjon egy napot
-
AMD Power
titán
Ez valami iszonyat szép. Mennyi lehet ez külön egy gyári aksi?
-
1010
őstag
hmmm arrafelé szokás 2aksit adni de nme értem minek jó ez akkor 2aksival járkálok mert az egyik lemrül úgyis..ááá
-
<NewL>
addikt
Minek ez a pótakksi is?
A klón vackokhoz szoktak adni... -
Végül is ez is egy megoldás.
Én mindenesetre nem szívesen vacakolnék azzal, hogy cserélgessem az akksit.
Van legalább külön töltő a másik akksihoz, vagy csak a készülékben tölthető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rosszat sejtet, hogy Szingapúrban két akkumulátort is csomagolnak a HTC Touch Diamond mellé.
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest