Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazs120gl
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #7 üzenetére
Nem én állítom, hogy négyből kettő nem aktív, hanem az AMD:
Why Ryzen Threadripper has two extra chips
Írtam is, hogy erre egy magyarázat az lehet, hogy a Threadripper nem EPYC. Nincs meg 4db ryzen-nek az architektúra, csak a foglalat ugyanaz. Gondolom a kisebb EPYC-ek már így készülnek ahogy se(lej)jtjük
.
-
Blazs120gl
aktív tag
Én is a 4 vágottat tartom valószínűnek, mert annak van értelme (=négy db r3-as, szvsz korrekt módja a hibás darabok hasznosításának), de ugye a de-lidding után az AMD kikérte magának. Olvastam olyat, hogy hiába TR4-es a foglalat, nincs minden kivezetve az alaplapra, mint egy TR4-es EPYC-nél. Ebben még majd ki kell képeznem magam
.
-
Blazs120gl
aktív tag
GN nézegette, hogy vajon a TR-eknél mennyire fog beválni, hogy a hűtést középen adó hűtők (alapból hol máshol) nem éppen az aktív felületek fölé esnek (pl. a közepe alatt nincs mag). Reméljük, hogy hosszú távon is beválik a géptető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged